Armess_loya Deletedmom_116 suss🤫 ben anamın nar lekesinin cevabını bulucam ses etme neden oldu leke 😬🤫🤣
Neslibt72 Lina-Annesi ay valla ilk defa duydum keşke duymasaydım inanmasamda yerleşti bilinç altıma tamam dahada dokunama nara😂😂
anneoluyorm_ Lina-Annesi ben ilk üç ay her gün 1 tane Nar ayıklandım ve yedim şuan 19 Haftalık hamileyim. Hiç aklıma leke filan gelmedi🤔
Burnumageliyoduslkmsn Evet arkadaşlar nar lekesi çıkmıyor ovaliyorum ovalıyorum çıkmıyor 😁😁😁😁 Deletedmom_116 Deletedmom_116
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 gel temizlik yapalım yardım et hazır elinde tel varken 🙁🙁🙁🙁evi 💩 götürüyor 😥😥😥😥😥😥 1 saattir sofram yerde forumda dolanıyorum 😁
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn şeyyy benide tasicam birisi lazimm 😂😂Nefes darlığından kipipdanamiyom ama hattını kirmim hadi gelim ikimizde ötürü sofrayla bakisirz😂😂😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 motive et bari gerçekten 2 bardak bir meyve suyu şişesi 2 çatal bir servis tabağı var bide tuzluk utanıyorum yazarken çok tembelim şuan
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Hasi hadi kızma gücenme geliyim kaldiriirizz 🤣bı daha acıkır bı daha getiririz iş irada oturamadan🤣😁