Lina-Annesi Hallerimvarbenim aynen güzelim.oyle amaa.zaten havadan nem kapıyorum. Kuşku düşüyor. İçime
nebakiyonkomikmi Lina-Annesi Üç çift doktr eldiveni geçir öyle ye 😎 Kız hurafe öyle şeyler ya herkes dikkat mi ediyor sanki her yer dogumlekeli insanlar ile dolar tasardi
Zeynepozcan Lina-Annesi düşmesin canım benim bilimsel olarak açıklaması olmayan şeyleri kafana takıp kendini yorma bebeği de strese sokarsın
Hallerimvarbenim Lina-Annesi Yeteri kadar bilgi sahibi olur araştırırsan düşmez canım. Bilimsel gerçekliği olmayan şeyler için kuşkulanma boşuna
Lina-Annesi Zeynepozcan aynen canum benim. Kansizligim var diye yedim ilk zamanları çok. Faydalı kan yapıyor diye
Lina-Annesi nebakiyonkomikmi aynen kuzummm vallaaa delinin biri bu taş atmış kuyuya. 40 akıllı çıkaramamış yaa.o hesap yani :) bende saçma diyorum. Bu yanım acaba mi :))
Lina-Annesi Deletedmom_116 hamileligim hurafelerle geçti vallaa daraldım:) 1 ay kaldı doğuma ayy dogsada rahatlasam diyorum artikkk
WiseMom Belki bilmiyorsunuzdur diye söyliyim, konudan az bağımsız ama, dut, böğürtlen, nar gibi elde renk bırakan meyveleri limonla ovarak elinizden çıkartabilirsiniz, sevgiler😊
Armess_loya Lina-Annesi olur anneannem nar yedi anneme hamile iken kaşının üstünde leke var kırmızı nar lekesi 🤔 bu lekenin teorisi, yıllardır bundan oldu deyip durdu anneannem yani olmaz diyenlere söylüyorum yaa Neden oldu o leke madem 😕🤔🤔🤔 Deletedmom_116 bu postan kaos çıkmaz ama ben bombayı attım😬🤣
Deletedmom_116 Armess_loya Kiz bı Hop dedimci gelir ortayı şey ederr 😂😂herzamanki gibi ama Sendne geldi ilk posta 😂😂
Armess_loya Deletedmom_116 suss🤫 ben anamın nar lekesinin cevabını bulucam ses etme neden oldu leke 😬🤫🤣
Armess_loya Deletedmom_116 pardonda ben hangi özel alanınızda ön yargılı olmuşum? Hamile olan bebek taşıyan sizsiniz vicdanınız rahatsa mesele yok! normal hayatda istediğini niç banane, sen bebeğini stres dağıtmakdan alkol ve sigaraya öncelik vermişsin :)) çok tuhaf zihniyeti de olan sen kubrağğğğ 😖
Deletedmom_116 Neden olduuu kas ustundeki nar lekesi eğer bu teori yalansa açıklayın hadiii leke yapmaz diyenler hadi sjsjsj
Burnumageliyoduslkmsn Evet arkadaşlar nar lekesi çıkmıyor ovaliyorum ovalıyorum çıkmıyor 😁😁😁😁 Deletedmom_116 Deletedmom_116