Sumuss Melisam turgut ozal hastanesi ne gidin ankaradaki en guzel devlet hastanelerinden biri :) bende oraya gidiyorum. Etlik ve zekai tahire mecbur kalmadikca gitmeyin . hem hasta sayisi cok fazla hemde yapilan muameleler icler acisi .
Sumuss Melisam bildigim kadariyla odalar tek kisilik yada 2 kişilik ve ozelden dondugu icin temiz bi hastane doktorlarda cok ilgili cogu uzmann doktor zaten.
DilaraBozkurt Melisam daha bu Cuma Zekai tahir de yattım müdahale odasında bütün hastaların gözü önünde Doğum oluyor diğer hastalar zırıl zırıl ağlıyor diğer hastaları düşünmüyorlar asistanlar bas bas bağırıyor altına sıçar gibi ıkın diye diye
seyma281015 Arkadaşım orda yaptı memnun kalmadı. Ben Zekai Tahir de yaptım bende memnun kalmadım. Ha memnun olanlar Yok mu var çevremde. Devlette Doğum şans işi. Bende nerde doğurcam hiç bir fikrim Yok 🤷♀️
Annem seyma281015 ya ozelle devlet arasinda kaldim bu iki hastahanede ankara nin annelerinin genel tercihi. Ben muyene icin gittik zekai tahire icim daraldı kavga gurultu oldu gergin personeller sınırlı doktorlar . oyle etkisinde kaldim ki ustumden atamadım o gerginligi
Abcdef Orada doğum yapmadım ama hasta profili ve hasta sayısı çok bir hastane ..imkanı da çok ..yeni gelişmeleri takip eden Hasta sayısının fazla olmasından kaynaklı tecrübeli bir hastane diyebiliriz..
Abcdef Tavsiyem : doğum yaparken yeni doğan yoğun bakımı olan yerleri tercih etmek lazım ..dogum sonrası bebek için yoğun bakım gerektiğin de sevk olmak zorunda kalabiliyor ..etlik Zübeyde hanımda var misal ..dolayısıyla yeni doğan yoğun bakım uzmanı da ve hocası da var..
Ebruuuu64164 Gelinimiz yaptı odalar üç dört kişilik ve refakatçi alınmıyor görüş saati 2-3 arası faydası olur belki
Habis07 Zekaide zubeydede fazla kalabalık ve asistan dolu eşler iceri alınmıyor yalnız basına sancı cekerken pskolojinz bozulablr bayanlar oralarda staj yaptım gebeler hic iyi durumda deildi yalnız olmak zor dogum anında
Annem Habis07 iste dogurmaktan degil o psikoloji yi kaldiramamaktan korkuyorum Size birsey sormak istiyorum ozel de de yeterli teshizat yok diyorkar devlette hepsi var diyorlar ama devlette de boyle buyuk sorunlar var ne tavsiye edersnz
Melisam Sumuss evet çevremden duyduklarım da iyi değil ama 36 haftalığım belirli haftadan sonra kabul etmezler diye düşünüyorum
Kbrkn Sumuss hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende 12 haftalık hamileyim ordan randevu almak istyorum ☺️
Pelus Zekai tahir’e bir kere acile gitmiştim,kanamam var diye. Gerçekten allah düşürmesin,benden önceki kadının suyu gelmiş,onun kalktığı ıslak sedyeye yatmamı istediler,ben kendim değiştirdim örtüyü. Doktorun iletişimi iyiydi benimle ama kayıt kapatılırken kan grubumu yazmayı unutmuş görevli,benden kan vermemi istediler,biliyorum kan grubumu gerek yok kan vermeme dedim. El yazısıyla yazdırdılar,imza attırdılar ve parmak bastırdılar,artık ne kadar şikayet geliyorsa. Etrafta birsürü Suriyeli ve Afgan kadın vardı.
Basakim As06 Melisam Mehmet beye bir kere gitmiştim çok aksi bi adam sormadan bi şey söylemiyor.şimdi etlik Lokman Hekim hastanesi ikbal hanıma gidiyorum çok güler yüzlü çok ilgili
Irmakelizim06 Melisam 36dan sonra hiçbiyer almaz 20 de zor alıyolar hastaneler ya özele gitcen yada dikkat et suriyeliler çok fazla hastane içinden torpil bulmaya çalış refakatçi için tek basın çok zorlanırsın