Asilinannesi16 Samye18 Bende tuttu valla bütün asermelerim tatlı olan şeylerdi eriğin bile tatlı olanını asermistim 🤣🤣 tatliyla çok aram olmamasina rağmen hamileliğimin basindan beri tatlisiz günü bitiremiyorum sabah akşam tatlı olsun ne olursa olsun 🤣🤣🤣
elaymoms Samye18 ilk zamanlar aşırı derecede ekşi yiyordum. Limonu bildiğin yiyordum yani tuzlayip felan. Şimdi de aşırı çikolata , tatlı şeyler istiyor canım. 31+0 haftalık kızım olacak inşallah. 🫶😅
Gulsahakdag Samye18 valla öyle oldu 33. Haftadayız günde 2 demir içiyorum ve sanırım iştahımı çok açtı bazen kabağımdaki yemek bitecek diye ağlayacak gibi oluyorum😂
Gulsahakdag Samye18 valla öyle oldu 33. Haftadayız günde 2 demir içiyorum ve sanırım iştahımı çok açtı bazen kabağımdaki yemek bitecek diye ağlayacak gibi oluyorum😂
Nazlison Samye18 normalde ekşi şeyleride seven biri olarak hamilelikte canım hiç istemedi hep tatlı şeyler istedi halada istiyor kızım olacak Allah’ın izniyle 🌸
Sinemesin Samye18 hamileliğimi 5. Haftada öğrendim normalde çok da tatlı canım çekmez ama başından beri deli gibi tatlı yiyorum çikolatalara verdiğim paranın hadde hesabı yok 😂😂😂
mylittlebabym Canım hiç tatlı çikolata vs istemiyordu başlarda, kızım oluyor. Ama ekşi de çekmedi öyle. Sadece fastfood ve yoğurtlu şeyler yiyesim geliyordu.
anneolmakzoramagulusuyeter_ Samye18 doğru değil ekşi aseriyordum deli gibi yiyordum erkek dedi doktor
Kurtiremmm Samye18 benim hep ekşi tuzlu şeyler canım çekiyordu hatta erik aşermiştim. Tatlı şeylerden midem bulanıyordu ilk haftalarımda şuan 27 haftalığız oğlumla doğumu bekliyorum 😅
Melekby Samye18 cinsiyetimiz belli değildi ve ben kavanoz kavanoz turşu yiyordum herkes kız dedi ama erkekmiş😂
[silindi] Samye18 ben oğluma hamileyken hep tatlı yedim deli gibi sütlü şerbetli ne olursa şimdi ise turşu mısır cips kısır gidiyor bakalım daha belli değil inş kız olur
Balsesos Samye18 hamileliğimi öğrendiğimden beri tatlı istiyor canım ekşiyi ağzıma süremedim midemi kötü ediyordu. 15+3 de erkek olduğunu söyledi dr. Ama arkadaşım da full ekşi yedi turşu vs ona da erkek dedi dr yani belirleyici değil ekşi tatlı olayı 😀
Denizegeabioluyor Samye18 oglumda deli gibi yesil eksi erik yedim simdi kiza hamileyim tatli seyler cekiyo canim bence yedigin seylerle alakasi yok 😃