EdaDeyis Yaaa çok heyecanlı 😍😍 çok sıcak olmasın bir duş alın benimde sizinki gibi olmuştu doktordan dönüyordum bir de eve gelip duşumu alıp yatmıştım gecesine nişanım geldi ve hoop doğuma 🤗
Deryana EdaDeyis kesinlikle çok heyecanlı merakla bekliyorum😍🤩aaah ah bir de şansıma duş arızalı ve şu anda gerçekten yüzümü buluşturan saniyelik sancılar var nişan gelmedi benim daha yarına kadar bakayım nolcak
hasretlik Çokta beklemeyin evde bence çünkü bazen sancı çekerken bebeğin kalp atışlarında zayıflama olabiliyor. En azından izlem altında olmak daha iyi . Tabi siz bilirsiniz sadece öneri.
Deryana hasretlik teşekkür ediyorum yarını bekliyebilirim gibi bebek gerçekten çok hareketli bir de vajinadan tuhaf ses geliyor😅
Rumiars Deryana bence doğum belirtisi ilk dogumunsa güzel bir duş alip hastaneye gitmelisin🙏 sağlıkla gelsin minikk
Deryana Rumiars ilk doğumum değil ama ilk doğumum böyle başlayıp sabaha kadar şiddetlenmişti o yüzden bekliyorum biraz daha
Deryana tubimom hayır su gelmedi bebek çok hareketli ve karnım çok sertleşiyor dr a gitmedim daha sürünmeyi bekliyorum 😅
tubimom Deryana sürünmek bizim işimiz napalim dayanabildigin kadar dayan canım hastaneye gittiğinde bir dogumun kalır inşallah ❤️
Deryana Busramst naptın ağrılar sancılar devam mı daha inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı
Deryana tubimom Binnur-cam Rumiars Dolphin16 @hasretlik @EdaDeyis @Busramst @Rabiakumcu @YagmurAnnesi Doğurdum kızlar teşekkür ediyorum güzel dilekleri iz için sabah 6 buçukta hastaneye geldim bebek öğlen 12 gibi doğdu sancılarım sabaha kadar şiddetlendi artık dayanamadım
Binnur-cam Deryana ayy galiba geliyooo 🤭🤭🤭 hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin Allah yardımcın olsunnnn 🤲🤲🤲
Rumiars Deryana yaaa çok sevindim gozun Aydın canimm darısı bizlere sağlıkla kavuşalim insaAllah hepimiz de🤲💗
Kubraakgun Deryana ahh ne kadar güzel bunları okumak icimi ferahlatiyor 1 haftadir yalanci sanci cekiyorum iyice stres oldum bunaldim 39+1 deyim bende biran once sizin gibi o anları yaşayıp rahatlamak istiyorum 🫠
Deryana Binnur-cam çok teşekkür ediyorum sağol canım 🤩😍😍🙏amin amin inşallah ayyy nassıl zorlandım bebek kanala girmemiştir tam olarak o çok zorladı beni hele küvetin içinde oturmak nasıl güzeldi çok rahatlattı beni
Binnur-cam Deryana ayy deme öyle deme🫣 korkutma bizleri benimde normal doğum görünüyor şimdilik bi akslilik olmazsa inşallah bakalım bizleri neler bekliyor 🤔🤔 Sonu güzel olsunda rabbim sabrını verir 🤭
Deryana Binnur-cam yok yok korkutma kendini Rabbım sağlıcakla doğurmanı nasip etsin kolay ve rahat doğum inşallah selametle senin de müjdeni alalım 🌼🍀🙏
Deryana Rumiars Rabbım kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulunu inan bunu yapmak çok zor insan elinde olmadan bağırıyor ama elinden geldiğince derin nefes ile beraber ıkın Rabbım kolaylık sabır ve kuvvet versin 🍀🌼🙏
Deryana Kubraakgun oooy Rabbim kolaylık sabır kuvvet güç versin doğum yapmak üzere olanlara en içten samimi dileklerimiz bunlar o kadar yorgun düşüyor ki insan lütfen doğum esnasında elinden geldiğince derin nefes ile beraber ıkın bağırmamak elde değil ama lütfen derin derin nefes al ve ıkın🌼🍀🥰🙏