Deryana Bununla beraber karnımın sertleşmesi gerçek sancılar mıdır bu bel ve kasıklarım beraber ağrıyor sancı giriyor öyle olunca oturamıyorum ayaklanma ihtiyacı duyuyorum 10 dakikada 1 olup 20-40 saniye arası devam ediyor
YagmurAnnesi Deryana ayy sancıların başlamış sanırım 😍 takip et canım 6-7 dakikaya düşecek mi sancıların.
68selda06 Deryana dogum.sancisi belden vurur genelde sancılarını başlamış senin dikkatli ol ılık bi duş al rahatlatir
Deryana YagmurAnnesi @Rabiakumcu affedersiniz tuvalet ihtiyacı da oldu az önce ağrılar 10 dakika da 1 hala sanırım kendimi tutabildiğim kadar evde çekmeye çalışacam heyecanlandım ve gözyaşım istemsizce dökülüyor 🥹🥹
Rabiakumcu Deryana biraz daha bekle nişan gelecekmi bak dur.bide duşa gir rahatlatır.korkma sağ Salim al kucağına.alınca kokla benim içinde.bereketle huzurla sağlıkla mutlulukla gelsin ❤️
Deryana Rabiakumcu canım Allah razı olsun🌼🌼şu an sessiz sedasız sancılarımı çekiyorum henüz belli etmedim 3-5 dakikaya inince ayaklandırırım herkesi😀
Habibe-280328 Deryana ilk dogumunuzsa rahat olabilirsiniz biraz daha ama ikinciye hastaneye gidin ne olucagi belli olmaz hemen geliyor bazen
Deryana Habibe-280328 2.doğumum olacak sancılarım haşa 10 dakikada 1 karnım sertleşiyor baya bekliyorum iyice sıklaşsın diye sancılar
Deryana Habibe-280328 yok canım sancı sıktığım aynı sadece şiddeti arttı ama hala 8-10 dakika da 1 oluyor olunca dayanılmicak kadar ağrıyor geçince de ördek gibi yürüyorum
Rumiars Deryana bence doğum belirtisi ilk dogumunsa güzel bir duş alip hastaneye gitmelisin🙏 sağlıkla gelsin minikk
Deryana tubimom hayır su gelmedi bebek çok hareketli ve karnım çok sertleşiyor dr a gitmedim daha sürünmeyi bekliyorum 😅
Busramst Benimde belimden kasıklarıma doğru sancı giriyor 15-20 dk bir ama ağrım hiç bitmiyor sürekli bir adet ağrısı var. Resmen ayaklarımı uyuşturuyor ağrı
Deryana Busramst naptın ağrılar sancılar devam mı daha inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı
Deryana Busramst Allah bağışlasın Rabbım analı babalı büyütsün bende bugün öğlene doğru doğurdum dün evde sancı çektim sabah hastanenin yolunu tuttum hamdolsun kucağımıza aldık selametle Allah kolaylık versin 🌼🍀🙏