Fatmasedef Kadtol valla benim sadece alttan muayenede görünüyordu kese ancak 8 haftadan sonra üstten göründü şuan bende 5 haftalıgım pek bi belirti yok korkma yani normal
MinnakAnnee Kadtol degerin dusuk degil gayet guzel yukselmis sadece herkeste ayni hafta görünmez ve bence ilk haftalarda vajinal muayene yaptirma gercekten cok sakincali
Kircicegi Kadtol normal ultrasonla gorduk Gebeligi erken ogrendim ben doktora gittim 3 haftalikken kese yeni olusuyor bir hafta sonra gel dedi gittim kese olusmus dedi 10 gun sonra gel kalp atislarina bakalim dedi pazartesi randevumuz var iste
Kadtol Kircicegi benim sadece rahim duvarın kalınlaşmış dedi o kadar keseyi göremedim haftaya gel dedi
Kadtol Zaten doktorum hiç vajinadan bakmadı bende pek taraftarı değilim ama ne bilim merak işte inşaAllah Perşembe günü gözükür
Poncik Kadtol merak etme cnm benımde gorunmemıstı 6 haftalıkken yada 7 haftada görülür allah ızın verırse 🙏
Poncik Kadtol kese kan degerın 2 gunde bır ıkı katına çıkar ayrıca cnm. Benım 877 di hala gırunmemıstı 1.500 şerde gorunuyor gorunecektır allahın ıznıyle sabırla bekle😘
deletedmom6295 Kadtol adet gecikmesinden ortalama 10 gün içinde kese görünüyor. geç döllenmeyse daha uzun sürdüğü de oluyor. ondan bir hafta kadar sonra da kalp atışını duyarsınız
Azer Zuleyhakaan normal de yasal da değil aslında bide değişebiliyor sen yine de çok kimseyle paylaşma bnce değişebilyr doktordaki cesaret ayrı şaşırdım valla sağlıklı evlat olsun🙏🏻