blackberry118 Allah aşkına soyleyin dogum dikisli olursa cok mu aci cekiliyor sonrasinda? Bir daha vucudumuz eski haline donmez mi?? Sezeryan daha mi kolay??
Mavil blackberry118 canım dikişler acıyor biraz ama sezeryandaki dikişler daha kötü bence her anlamda . Ayrıca rahim eskisi gibi tabiki olamaz ama toparlar kendini yanı öyle kalmaz tabiki ben 10gün önce doğum yaptım dikişlerim iyileşmek üzere
Melhaercan blackberry118 kuzum 3. Normal dogumum olacak inş tek yapman gereken dikişlerni kuru tutman ve kabiz olmaman lazım
Betul3425 blackberry118 4.100 normal doğum yaptım dikişimde vardı ama 1 haftalıkken avm ye gezmeye bile gittik 😂 şuan ikinci hamileliğim yine normal olucak inşallah çokta mutluyum. 😍
DuyguSen blackberry118 benim dikişlerimden yana hiçbir sıkıntım olmadı çok dikişim de yoktu sadece temiz ve kuru tuttum İlaç milaç sürmedim pansuman yapmadım öyle aman aman bir acı da çekmedim normal günlük hayatıma döndüm. Bana göre sezeryan kolay değildir daha önce ameliyat geçirdim onu düşününce sezeryan kimbilir nasıldır diyorum 🙄
blackberry118 Mavil Oturup kalkmakta bebegi kucagina almakta zorluk cektin mi canim. Gecmis olsun bu arada sağlıkla büyüt bebegini. Çatı kemigi musait dedigi halde bgn sezeryan önerdi doktor. Kafami karıştırdı. Bebegim geleceği zamani kendisi seçsin istiyorum.
mucizemizibekliyoruzz blackberry118 çok güzel düşünüyorsunuz. Vücudunuz Doğal doğuma müsait olmasına rağmen neden doktorunuz sezaryen önerdi anlamadım? Ekstra para falan mı alıyor acaba? Sebebi ne yani? Her şeyin doğalı normali her zaman daha iyidir. Bedeniniz doğasıyla kendini toparlar. Ve dikişler kendiliğinden düşüveriyor zaten emin olun daha kolaydır
reinamm blackberry118 ne güzsl bir düşünce. Ben 7 sene önce zorunlu sezeryan olmuş biri olarak sezeryan izimi görmekten nefret ediyorum. Sezeryandan sonra 1 ay çocukla ilgilenememiştim. Çok acı çekmiştim. Şuan normal yapacam nasipse. Lütfen öyle doktorlara aldanma. Doğal doğum en güzeli.
Mavil blackberry118 canım oturamıyorum ama ayaklarımı uzatıp öyle oturuyorum diyim ama bebeği kendim yatırıp kaldırıyorum zorlanmadım o konuda bence acı çekiyosun ama normal öneririm o an unutuluyo herşey
blackberry118 Melhaercan Bana inanılmaz moral oldun canım sag ol❤️ Normal denemekten vazgecmemeyeyim o zaman ben cesaretim kirilmasin hic.
blackberry118 mucizemizibekliyoruzz 150 km uzak bir hastane normal dogumla sezeryan arasinda ucret farki yok ama biraz narin bi yapim var. İllaki yaparsin doğumu ama onemli olan bebegin de senin de en iyi sekilde atlatmaniz biraz fazla yipranabilirsin dedi.
blackberry118 Betul3425 Yaa cok iyi gercekten. İki arkadasim 20 gün boyunca poposunun uzerine oturamadi. Nedir bu kadar zarar gormelerinin sebebi acaba anlayamıyorum. Vucuduma ve bebegime guvenmek olayi akışına bırakmak istiyorum.
MASALMYRA Betul3425 helal olsun demekki kiloyla alakasi yok,kacinci haftada dogdu 4100 luk :))masallah?
Melhaercan blackberry118 en doğal hakkımız inanki normal doğum ve aynı gün ayaktasin bebeginle senle ilgileniyorsun
mucizemizibekliyoruzz blackberry118 bebek için çok faydalı ama normal doğum. Bence gerekmedikçe sezaryene yönlenmeyin derim
kardeleng blackberry118 nefesi doğru ayarlayamamak ve sakin kalamamak sonucu çok fazla yırtığı olmuş olabilir arkadaşlarınızın.
blackberry118 reinamm Canım doktorun sorumluluk almak istememesinin sebebi uzaktan gidiyor olmam ama ben de buradaki devlet hastanesine giderim dogum hızlı ilerlerse. Cunku cok arastrdim sezeryan riskleri hic de az olmayan bir ameliyat.
blackberry118 mucizemizibekliyoruzz Ben de öyle düşünüyorum. Uzak hastane yetisememe durumu icin buradaki devlete gtmeyi de göze aldim artik. Ne anestezi ne de karnımda dikiş istemiyorum.
Betul3425 Melhaercan önce sağlıklı olsunlar tabiki ama kiloluda normal doğurup hemen ayaklanılabiliyo. Ben bunu belirtmek istedim. Bazıları ilk doğumu olucak arkadaşları ciddi anlamda tedirgin edip üzüyo korkutuyo maalesef 😕
blackberry118 reinamm Sezeryan hep daha korkunc geliyor gözüme. Hayırlısi bakalim saglikla kavusayim da bebegime.