arirangg Falancahanim Yine de değerlendir. Eğer yarın silikleşirse bugün yumurtlama demek. Benimki de de azıcık daha soluktu
Hasret5506 Şimdi bu testlere göre hamilemisin hamilesin gibi yani. Yumurtlama çatlama ne oluyor bildiigm 2 çizgi olunca hamiş olmuyoruzmu
adatuna Yumurtlama olmamış henüz. Bu testler ile gebe kaldım iki çizginin de aynı koyulukta olması gerek
Hasret5506 adatuna butesti alırken ovilasyon testi diyipmi alıyor uz birde ovilasyonuma 4 gün varmış şuan regilm bitmeme 1.2 gün var yani yumurtlamami olucak ovilasyon olunca
Falancahanim Falancahanim Hatta diğerlerini akşam 6 gibi yapıyordum bunu 11 gibi yaptım gece yatmadan tekrar yapayım diyorum
Falancahanim cancik Hadi bakalım 🌸uygulamada cuma günü yumurtlama olarak gösteriyor ve bi önceki gebeliğimde uygulama kullanmıştım sonra düşük oldu zaten
cancik Falancahanim ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama düşük oldu .. Allah yardımcımız olsun
Marsmelow Falancahanim benim de dün böyleydi bu sabah test yaptım iki çizgi aynı koyulukta oldu. Yarın sabah sizin de pik olabilir.
Falancahanim Falancahanim İsminiz arirang diye kalmış aklımda forumda epey mesajlaştık bilgileriniz sağolsun :)🌹
arirangg Falancahanim T biraz daha silik olduğu için yarınki testi de görmeden tam karar vermek imkansız. Eğer yarın daha koyulaşırsa yumurtlama yarın ama daha silik olursa yumurtlama bugün. Yarın daha koyulaşma ihtimali de var
cancik Falancahanim yarın yumurtlamış olursun istiyorsan bugünü değerlendir yada yorulma yarın yaparsın