1234567890asd yagizegemom sancım çıkmadı çok şükür benimde çatal muayenesi nasıldı acıdı mı odası değişmiş bide 🥴 suyum fazla çıktı gene
yagizegemom 1234567890asd hiç korkulacak gibi değilmiş 2 saniyecik sürdü kendini kasma sakın 🤭 tahmini doğum ne zaman görünüyor normal mi düşünüyorsun birde kaçıncı haftaya girmiştin 🐣
yagizegemom 1234567890asd bende normal istiyorum çatın çok iyi yaparsın dedi ama bakalım korkuyorum biraz 🥲
dilay_06 gggb evet eş giriyor video çekmeye de izin veriyorlar yarın detaylı ultrasonum var çıkınca güncellerim
Eliff14 yagizegemom acaba doğumla ilgili bilginiz var mı bende lokman hekim melike hocaya gidiyorum doğum katılmaları başladığında tek odalar var orda esimizle mi bekliyoruz yoksa birkaç hasta aynı odada mi oluyor ben daha doktoruma soramadim ama merak ediyorum
yagizegemom Eliff14 odalar tek kişilik canım ben 1-2 kere acile gittim nst bakmak için direkt odaya aldılar doğumdan sonra da öyle odalarda başka hasta olmuyor
Eliff14 yagizegemom sizin daha az kalmis insallah hayırlısıyla kucağına alırsın kolay bi doğum olur🤲🥰
yagizegemom Eliff14 amin canım inşallah 🙏🏻 Eliff14 yapan nasıl yapıyor diyip kendimi gaza getiriyorum 🤭 dün çatı muayenesi yaptı doktor gayet güzel doğurursun sen dedi artık bakalım akışına bıraktık 🥹 bende hiç yapmadım valla artık yaşayıp görcez🐣🥲
Eliff14 @“1prens_annesi00”#p26763119ben de normal doğum düşünüyorum inslalah olursa smdilik bi sknti yok dedi doktorum baş aşağı pozisyonda ama hiç nefes egzersizi falan bakmadım akışa bırakmıştım ama su ara biraz korku bastı beni de yapabilir miyim diye😊
Eliff14 yagizegemom doktorun da çok güzel motive etmiş ne güzel böyle şeyler duyunca cok iyi geliyor insana dha bi ozguveqnli oluyoruz ben dha çatıya girmedim bakalim bana ne diceqk dar falan derse zor derse inanılmaz motivem bozulur şu ara çok geriliyorum her sözden drek sezeryana alın o zman derim😊