Elvancn Milosee ben İstanbul lokman gidiyorum doktorum Ünal isaoglu doğuma içeri kim gelirse giriyor derken eşim girebilir mi doğuma
Nurkcy Elvancn Benim doktorum da Ünal isaoğlu, Henüz detaylıya girmedim ultrason görüntüsünü, renkli veriyor mu biliyor musun 😊
Milosee Elvancn doğumu hiç sormadım da herhalde girebilir diye düşünüyorum isteseydim benimkide girerdi çünkü çalışanlar çok profesyonel ve rahat çalışıyorlardı ben kontrolleri kasdettim 🥰🥰🥰
yagizegemom Sedavedoga yüzünü gösterdiği sürece verir canım benimki bi kere göstermedi pipisini verdi en son🤭😂
Sedavedoga yagizegemom Sizin oğlan fena çıktı desene 😂 bizim kızda baştan beri hep yüzünü gösterdi detaylıda hiç bekletmedi bile hemen gördük 😂 çok başka bir duygu yaşıyor insan
Eliff14 gggb renkli veriyorlar ama cihazlar iyi değil herhalde instagramda gördüğüm fotolar gibi net değil
Sedavedoga Eliff14 bize detaylı da verilen baya bi netti çok güzeldi 5 adet verdi hemde kendi doktorum dan da isticem o nasıl olur bilmiyorum
yagizegemom Sedavedoga öyle gerçekten dalga geçiyor resmen anasıyla🤭😂 bugün gösterecek mi bakalım beyefendi 🥰
Eliff14 Sedavedoga detaylı cok güzeldi güzeldi net fotoğraflarım onlar ama doktorun odasında çekilenler net değil yani instagramda gördüğüm kalitede degil
Sedavedoga yagizegemom inşallah gösterir hayırlısı bakalım teşekkür ederim bilgi için inşallah bizim doktorda istekleri yerine getirir 😂
Elvancn Nurkcy evet veriyor bebiş yüzünü göstermedi diye 3 defa sabırla bekledi gostersin diye Ünal hoca çok iyi bir doktor ☺️
Sedavedoga Greenmomy Lokman hekim hastanesinde Aysun hanım doktorum ama radyoloji uzmanı yapıyor seda hanım
Sedavedoga Eliff14 ben daha hiç doktorumdan renkli almadım hep siyah beyaz verdi belki küçük diye vermemiş olabilir haftaya 26. Haftada randevum var ben isticem bakalım verecek mi
ekim22_ gggb bende Özgül hocanın hastasıyım. Her muanede eşim yanımda oluyor. Renkli ultrason fotoğrafını sadece ikili taramada aldım. Diğerleri siyah beyazdı.
yagizegemom 1234567890asd iyiydi çatı muayenem yapıldı bebişte gayet iyiymiş sancımda çıkmadı ☺️ bebek iyice aşağı inmiş her an gelebilir dedi🥹 sizin nasıl geçti?
1234567890asd yagizegemom sancım çıkmadı çok şükür benimde çatal muayenesi nasıldı acıdı mı odası değişmiş bide 🥴 suyum fazla çıktı gene