Bendenizanne Likayolcusu şöyle oldu yüzünü gördüm ama renkli olmadığından pek birşey anlamadım zaten 😅 organlarını daha uzun süre inceledi zaten en önemlisi oydu
Bendenizanne Likayolcusu çok sıkıcı değildi bende çeksem izin verirdi diye düşünüyorum ama telefonumu eşime bırakmıştım 🥺 sizede izin verirler büyük ihtimal konuşarak bak bu elleri bu şuyu bu buyu falan diye hem konuşup hem inceledik
Hilalttk16 zeyzey_06 gitmeden önce güzelce karnınızı doyurun ki bebiş de hareketli olsun😅 veee anın tadını çıkarınnn 🥺💕
busetekerr zeyzey_06 Ne güzel ya Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻Sizin bebişin cinsiyeti ne ❤️
zeyzey_06 busetekerr amin canım bizimki erkek aslında başta doktor kız dedi sonra uzun bi incelemeden sonra erkek dedi yarın detaylı net olur bakalım 😅🥰
busetekerr zeyzey_06 Bana da önce erkek sonra kız gibi dedi en son erkek dedi eğer yanilmadiysa bizimki de erkek 💙🙏🏻
zeyzey_06 busetekerr o zaman sizinde detaylıda tam net belli olacak özeldemi söylediler cinsiyetlerinizi
Nur001 Kozlar ben normalde özelde muayene oluyorum ama detaylıyı devlette yaptır teçhizatımız yok dedi. Devletten randevu aldım ama aynı gün yapılır mı yoksa gün mü verirler detaylı için muayene mi ederler sadece
busetekerr zeyzey_06 Benim devletde olan doktorum özel hastaneden gelmiş oraya kendisi o kadar iyi ki ben daha önce bir ölü doğum ve 2 düşük yaptım bu doktorum çok ilgili sürekli takip ediyor sürekli iğne ve ilaçlarımı yazıyor umarım bebişimi bu defa sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 🙏🏻💙