Cansuu00 Kızlar 25+4 haftalığız. Büyük ihtimalle 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olacak. Özelde takipliyim. Fiyat bilgisi olan var mı? Ya da devlette nasıl oluyor yardımcı olur musunuz
MerveO25 Cansuu00 ben perşembe günü vuruldum. Özel takipliyim 2500 dediler. Devlete gittim onlar kan alıp soruca göre aşımı vurdular. Hiç bir farkı yok aynı iğneyi yapıyorlar özele o kadar para vermek mantıksız geldi bana
elvinimmm Cansuu00 ozel takipliyim doktor igneyi yazdi eczacilar odasinda 190 tl ye aldik hastanenin acilinde de 25 tl enjeksiyon ucreti verip igneyi vurdurttum
Cansuu00 MerveO25 MerveO25 bende yarın hastaneye gidip öğrenecem bakalım ücret neymiş ama haklısınız devlette varken özelde olmam
siyahinciii Devlette ücretsiz kadın doğumdan randevu alıp oluyorsunuz yarım saat dinlenme ilk etapta canınız bir miktar yanıyor sonra devam ediyorsunuz hayatınıza
bendiyebiriii Cansuu00 devletten randevu alıp gidip orda vurulun bence. 300-500 bile olsa onunla çocuğunuza ihtiyacı olan bir şeyi alırsınız
Cansuu00 bendiyebiriii çok haklısınız gerçekten zaten muayene ücretleri falan derken yeteri kadar tuzlu oluyor
Mommm03 Cansuu00 bende özel takipliyim sekreter bana mor reçete yazdı eczacılar deposundan 3 TL’ye aldım sonra başka özel hastaneye gttm acilden 30 tl vuruldum ben aralıkts vuruldum ecznde sordum 1300 flndı glıba bana sekreter söyledi eczndn alma pahalı dıe
PSerenity Cansuu00 reçete yazdı eczacılar odasından 40tlye aldım hastanede enjeksiyon ücreti ödedim sadece
Cansuu00 SheeR hayır. Anne- baba kanlarında birisi negatif diğeri pozitifse kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor
esiaks Cansuu00 Bende özel takipliyim. Fakat 28. Haftadan devletten randevu aldım. İğne olacağımı söyledim. O şekilde yaptırdım. Ücretsiz.