Bkmcnkr yenibirannis 12. Haftada kız görüyorum ama sen yinede alışverişe başlama demişti. Zaten 1 hafta sonrasında fetal DNA testi yaptırmıştım orada kız olduğu netleşti.
yenibirannis Bkmcnkr ya ne gusel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins cnm demkki kız da erken gösterebiliyomus kendini🤗
benaslindayohum yenibirannis 14 te tahmin aldım kıza benziyor diye, 16-18 haftalarda da hep kıza bnzettiler(farklı doktorlara gittim) detaylı da 22. Hftada kesin kız dendi, bu dha 6 hftalık ikiliyi bekliyorum gene ilk tahmn için 😁
Emel94 Bizde 12+3 ikili tarama testinde pernatoloji bölümündeki doktorum direk tahminde kız demişti 🤭 yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah 🥰 çok heyecanlıyız ❤️
yenibirannis benaslindayohum bana hep oğlun olcak diyolar daha kızın olck diyen duymadm bende herlde bu yüzden artk erkek hissediyorum 🤭😁
Papatyaa_01 yenibirannis 12.hafta doktorum net değil ama kız gibi dedi, 16.haftada %90 kız dedi. Ben yinede detaylıyı bekledim netleşsin diye 21.hafta detaylıda kesinleşti kız olduğu yani 12.haftada öğrenmiş gibi bişey oldum :)
yenibirannis Papatyaa_01 zaten % fazla söylediğine göre ogrenmissin cnm saglkla gelsin darısı bana ins bende net bı şekilde öğrenirim🙏🥰
Papatyaa_01 yenibirannis teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun gönlünüze göre 🤲🥰