Tubaut Cagla_yldrm 4 haftalık görünmesi zor iki hamileleliğim de de 6. Hafta boş kese gördük bebeği ise 8. Haftada gördük
Cagla_yldrm karanmom reglim 4 gün geciktiğinde gittim doktora. 4 haftalık kadar dedi bana. Bende programda bakınca 4+3 ü görüyordum
Aayssee1323 Cagla_yldrm Merhaba , benim doktorum keseyi 5+1 de gördü insallah sizinki de bu hafta görünür.
Cagla_yldrm Çok teşekkürler herkese yorumu için kızlar. Çok iyi hisettim. Umuyorum bu perşembe günü güzel haberle geleceğim buraya
Tansu15 Cagla_yldrm 5+4 haftada 7000 kusurla hiç bişey göremedi. 6+4de 15000 ile keseyi gördü bebeği göremedi. 7+4de kalp atışı duyduk. Daha erken seninde çok kafana takma 😊
Cagla_yldrm Kızlar bugun 5+5 doktora gittim. Hem keseyi gördük, hem de bebeği ☺️haftaya kalp atışlarını duyacagız inşallah.🥰Destekleriniz için teşekkür ederim çok. Sizi habersiz bırakmak istemedim. Herkese güzel hamilelikler diliyorum
Hzzz Cagla_yldrm Cagla_yldrm çok çok sevindim tebrik ediyorum tekrardan inşallah şafak saydığımız günlerde gelir burada gözünüz aydın