Ece56 Merhaba bat 13 mart. İki gün önce ve bu sabah test yapmıştım. İki gün önceki testim açık olan. Bu sabah da diğerini yaptım. İki gün öncekinde ben hafif çizgi görüyorum ama sanıyorum o yanlıştır değil mi? Bu sabah yaptığımda çıkmadı çünkü. Sizden de fikir almak istedim. 
Bbetll Ece56 2. Yaptığında da ben silik görüyorum sanki🫣 test yapa yapa kör oldum hayali görmüyorumdur umarım🤣
myangelson Ece56 ben ikisinde de çizgi görüyorum sanki 🤷🏻♀️ o açık olanda kesin var da yeni yaptığında da çok silik gözüküyor gibi sanki
Ece56 Bbetll öyle gerçekten ben de nerede hayali mi görüyorum var mı yok mu artık karıştırıyorum. Bir daha bakıcam o teste de. Teşekkür ederim 🙏🏼
Ece56 Betbet98 onu cuma günü yapmıştım. Sonrasında daha belirgin bir çizgi beklentisiyle test yaptım ama olmadı maalesef.
Ece56 myangelson acaba testlerin markaları farklı diye mi böyle oldu? Şimdi ben de görmeye başladım çok hafif bir çizgi.
Ece56 Betbet98 markaları farklı testlerin acaba ondan mı bilemedim ki. Ama ikisi de erken testlerden. Yarın bir daha yapıyım belki daha belli olur
serpil1baby Ece56 2 güne kadar bekleyin olmazsanız yenileyin testi gecikince çok net çıkıyor çizgi 1 gün gecikincede daha belirgin oluyor 1 gün geçsin üzerinden daha iyi🤗 bide sabah ilk idrarla verin kesin
Ece56 Esra_Omer_21 bugün ben daha net bir çizgi bekliyordum o yüzden sabah bir üzüldüm. Ama kapalı olanda da çok hafifi görüyorum çizgi. Yatın yine yapıcam bakalım inşallah yarın daha net çıkar.
Esra_Omer_21 Ece56 idara yeni geçiyordur o yüzden belli olmamıştır benim de bugun adet günüm bende bekliyorum hakkimizda hayırlısı olsun
Ece56 Betbet98 ev bugün çok kalabalık kimseyi heyecanlandırmadan çıkıp vermem lazım. Bugün yapamazsam da yarın gidebilirim.
Ece56 myangelson alırken düşünemedim bunu. Sonra böyle çıkmasına bir sebep ararken aklıma geldi. Doğru söylüyorsunuz değişiyordur hassasiyetleri
Ece56 umut123_ ben kapalı olanda burda söylenince dikkatli bakıp gördüm. Maşallah gözlerinize onda çok az belli oluyormuş.
Arelin_kardesi İkincisinde silik çizgi var bendede böyle olmusti 5 gün vardı adetime bu şekilde öğrenmiştim hayilirlisi olsun hakkinjzda