Linasel beyzaburaksahin nasıl yani kesisiz dikiş istersem ıkınmayacak mıyım bunu ilk defa duydum bide zemzem ve hurma hazırladım ama sodayıda bilmiyordum soğanı da ilk defa duydum gerçekten işe yararsa denerim
beyzaburaksahin Linasel sürekli ıkıncaksın ama doğum anında yani doğum haneye gititğinde senden eğer bjnu dersen ıkınmanı isterler sonr aama bir yerden sonr aşuan ıkınmayı bırakmalısın çovuk geliyor yavaşca diyorlar ozaman bırakman gerek
Linasel Dilek7737 eğer doğumum kolay geçerse 5 çocuk hayalim var açıkçası ama bi yandan da diyorum ki bunu bilmeyerek yaptık ikinciyi bile bile yapmak neler çekeceğimi bilmek ve tekrar hamile kalmak delilik gibi gelir 😅
Dilek7737 Linasel Insallah kolay geçer, herkesin doğumu çok farklı benimki çok zordu , bende çok çocuk taraftarıyım ama gözüm korktu biraz :) daha doğum yapalı 1 ay oldu biraz zaman geçsin unutursun diyorlar insallah oyle olur :)
Linasel Dilek7737 valla her acı unutuluyor gerçekten ama ikinciyi de bile bile yapmak delilik bence büyük cesaret yapanlara helal olsun 😅