cihaninannesi Pamukbebegimm kiizzz dedim yaaa Ankara da ulustan alıyor teyzem ama ben hiç şahsi gitmedim diye ☺️
haticey4 cihaninannesi valla Gül koklayınca çocukta leke kalır mı bilmiyorum canım ben hamile olduğumu bilmeden ciğer doğradığım için kızımda leke oldu
haticey4 cokkasmabeabi kız ne bileyim, ben ciğer doğradığım için leke oldu Gül koklayan arkadaşlara sor 🤣
Denizegeabioluyor Ogluma hamileyken ciger dogradim bacaginda leke var gul kokladim ensesinde gul sekli var 🤣 ama hala hurafe gibi geliyo boyle seyler simdide hamileyim yine ciger dogradim gulde kokladim bakalim nolcak🤣
cihaninannesi Denizegeabioluyor kocaman mı gül küçük mü bilerek mi kokladınız bilmeyerek miii çok belli oluyor mu lütfen aydınlatın oğluşum güller içinde kalacak yoksa denilene göre 😀
Denizegeabioluyor cihaninannesi ozamanlar bilmeden yaptim ben yaptiktan sonra annem kizdi leke kalir napiyosun falan diye ama yapmis bulundum buyuk bi leke degil bas parmagim kadar bisey oda ensesinde oldugu icin gorunur bi yerinde degil ama ben inanmiyorum hala olacagi varmis olmus diye dusunuyorum bence takma kafana 😊
cihaninannesi Denizegeabioluyor ya biri de bana çilek bebeğe leke yapıyor çilek yerken eline suyu gelmesin aman dikkat et dedi bende eşime anlattım oda benimle dalga geçti böyle hurafelere inanıyor musun diye sonra bir gün çilek yiyorduk manyak adam geldi çilekten ısırdı bende yanında oturuyordum yanağıma dokundurdu sonra geri kalanını yedi bak çilek sana değince nasıl tatlı oldu dedi oturdum ağladım 1 hafta konuşmadım o çocukta leke olursa ozaman görüşürüz dedim😬 şuan bebeğimi dört gözle bekliyorum bu anası ve babası yüzünden bebem harita olmaz inşallah 😥😥😥😁
Denizegeabioluyor cihaninannesi yok artik her kafadan farkli bi ses cikiyo biri bana cilek yeme cilli olur bile dedi ahahah 🤣🤣 asla inanmiyorum hersey allahdan onu yedim bunu ictim bunu kokladim diye niye leke olsun hic dusunme takma kafana olacagi varsa olur hepsi hurafe