Btl_zngn Kubra2610 vajinanin hemen ustunde hareketleri hissediyorum cok asagida ozellikleri geceleri artan bi baski oluyo cok yol yuruyemiyorum hemn agrilarim oluyo kasiklarda sanki adet olucakmisim gibi cok korkuyorum 😞
Cerenbuse Btl_zngn Benimki de çok assagdan vuruyor cinsiyeti ne sizin genelde kizlar assagdan vuruyor derler
Kubra2610 Btl_zngn birebir aynı durumdayız hepsini bende yaşiyorum inşallah kısalmada artmaz güzel haberler duyarız
inciata Cerenbuse normal cnm bebek daha tam yukarı çıkmadı cnm bende sağlık ocağında çalışıyorum işin içindeyim 😍benimde öyle karknda hissedenler bağırsak hareketleridir doktor nile kasık kısmından bakıyor hala göbekten değil
Btl_zngn Kubra2610 insallah kac mm di sizin bana once 28 sonra 24 dediler surekli uzaniyorum hic bi is yapmiyorum yinede korku cok var 😞
Kubra2610 Btl_zngn 27 mm benimde…acaba birsey olacak mı diye düşünmek ister istemez onu kaybetme korkusu değişik duygular…😔 Ama çok şükür ki bizim ki düzelebilir istirahat ve iğne ile düzelenler olmuş güzel şeyler düşünelim , birdaha ki kontrolünüz ne zaman ?
Btl_zngn Kubra2610 10 gun sonra doktorum sehir disinda malesef uc hafta olucak muayeneye gittigimde insallh ayni kalmistir
Bet1 Kubra2610 servikal kisaligim 24mm demiştim 28 olmuş o yüzden dikiş atma gereği duymadilar. Ama maalesef detaylı ultrosonda daha kasılmalarim çıktı sonra kendi doktoruma yönlendirdi nstye falan girdim sancılarım varmış fitil iğne şeklinde ve dinlenerek devam edicem😥 daha 22+2 yım inşallah zaman hızlı geçer
Kubra2610 Bet1 ultroson cihazından kaynakli farklı ölçümler çıkabiliyor, benimde detayli da daha kısa çıkmıştı.Igne daha iyi gelecektir ..zor bir süreç geçecek inşallah..geçmiş olsun 🙏
Bet1 Kubra2610 teşekkür ederim detaylıda karından bakıldı diğer ölçüm vajinal ultrosonda bende o yüzden diye düşündüm hayırlısı olsun görünen hep yatış sanırım doğuma kadar sayılı günler çabuk geçecek inşallah 🌸💖