Beyazeller casper12 Benimde temmuz gösteriyor 🥹 Doğumca da bebekle uğrascaz , bebek için neler aldınız ?
casper12 Beyazeller Beyazeller 2. cocuk oldugu ıcın beşik yürüteç mama sandalyesi ..onlar vardı . kıyafet aldım bayagı bi aldım almayada devam edıyorum🥰
Btl_zngn Beyazeller bende 23+3üm cok agirlastim bide rahim agzi kisaligi cikti detayli ultrasonda surekli yatiyorum bisey yapmamaya calisiyorum canim sıkıliyi cok işede ara verdim
Kubra2610 Btl_zngn merhaba bende 23+3 haftalığım rahim agzi kisalmasi bende de var.Bu aralar vajinada batmalar da başladı sizinde oluyor mu kısalma için doktorunuz ne demişti?
Bet1 Beyazeller 2. Gebeliğim ama ben henüz o kadar agirlasmadim sadece akşamları mide yanmam oluyor ve başından beri olan bulantılarım şükür sadece sabah devam ediyor. Erken doğum riskim olduğu için evdeyim genelde o yüzden biraz bunaliyorum
Bet1 Kubra2610 kisaliginiz kaç mm. Benim 17. Haftada kısalık farkedildi 24mm sınırda olduğu için evdeyim dinleniyorum hep ve progestan fitil kullanıyorum erken doğum riski oluyor kisalikta. Şu an 22 haftalık bugün kontrolüm var kısalık ne durumda bakılacak
Btl_zngn Kubra2610 vajinanin hemen ustunde hareketleri hissediyorum cok asagida ozellikleri geceleri artan bi baski oluyo cok yol yuruyemiyorum hemn agrilarim oluyo kasiklarda sanki adet olucakmisim gibi cok korkuyorum 😞
Kubra2610 Bet1 kısalık 27 mm. Progestan ve iğne bende kullanıyorum. Ama buna rağmen vajinada düzenli batmalar başladı bu da beni korkutuyor.çünkü daha önce on gün içinde 10 mm düştü.insallah düzelmiştir sizin durumunuz, Benim kontrolüme bir hafta var :/
Bet1 Kubra2610 benim 17. Haftadan beri ağrım çok fazla sağ kaşık vajina ve bacak birleşim yerinde ve geçmiyor. Dışarda asla yürüyemem bu ağrıyla mesela dışarı hiç çıkamıyorum maalesef evin içinde ufak tefek işleri yaparken bile ağrım çok oluyor. Progestanim da bitti bakalım bugün hem detaylı hemde sonra doktoruma ugruycam öğleden sonra ne diyecekler bende merak ediyorum
Kubra2610 Bet1 insallah güzel haberler alırsınız, Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Eğer devam ediyorsa kısalik proluton iğne kullanmiyorsaniz bunu sorun .bana iğne daha iyi geliyor.