Guluzar01 Kizlar 32 haftalik hamileyim karnımda ara ara titremeler oluyor neden acaba sizde de oluyormu normalmidir bu durum?
yagmur50 Guluzar01 titreme dediğiniz böyle sallıyor gibi mi bende 32. Haftadayım öyle oluyor çünkü sallıyor kızım beni 🤭
beyzacmvrc Guluzar01 benm 26. Haftam bana da oluyor karnım titriyor sanki 26. Haftaya girdikten sonra baslaid 😅 sık olmuyo ama nadir ilerleyen haftalarda sıklaşr sanrm
Surprizzz2022 Guluzar01 bnde alışkın değilim oğluma hamileyken hiç hissetmezdim zorla bazen. Smdi maşallah gece bile ben burdayım diye yokluyor beni minnoş yeri daralan kadar serbestler🤭🤭
Silaaa_2 Guluzar01 titreme değil o hareket ediyor küçük bıdık tekme atıyor atarken 2 3 kere hızlı hızlı atıyor titreşimde gibi korkulacak birşey yok canım 🤭🤭
KLORAKHANIM Guluzar01 haftalar once konusmustuk bu konuyu, birisi kordonu salliyor demisti en mantiklisi o gibi geldi :) sanki icerse sitma tutuyor gibi dimi 🤣 ben alistim 23. Haftadan beri
Guluzar01 KLORAKHANIM aynn cnm usurde titrer ya oyle yenidigan bebekler de moro refleks oluyor titriyor acaba öylemi yapıyor icimizde
KLORAKHANIM Guluzar01 olabilirr, herkeste oluyormus o yuzden Cook.normaldir kesin 🥰 kafamiza takmamiza gerek yok demekkk ki🤩🤍🌟
Kymtipek Guluzar01 Merhaba, 34 haftalığız bende de titreşim gibi oluyor boyle 2 3 kere arka arkaya titriyor yalnız değilsin😲