_momsssss Naslsnız cinsiyyetler nee 🥹😃 inşAllah bizim oğlumuz olucak Allah hepmizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşAllah🫠🙏🏻❤️
Tanembebek5 _momsssss amin inşallah canım 🙏❤️ benimde oğluşum olucak inşallah normalde 3 haziran görünüyor ama sezeryan düşündüğüm için mayıs sonu olucak büyük ihtimalle 🙏😇
esmaa_umitt _momsssss Amin inşallah canım 🌸 Bizimde oğluşumuz olacak haziranın ilk haftası görünüyor ama o zamana kadar durur mu bilmiyorum içerde iç savaş var gibi sürekli dayak yiyorum 🙈😂😂
Simay13 Benimde Haziran 1 görünüyor tahmini ☺️ galiba durmaz o zamana kadar. Tekme tokat yumruk dolanıyor içimde 7/24 yeteeerr çıkarın beni burdan der gibi🙈 Mayıs ortası yada sona doğru tahminim benim 😆😆
minikmucizemmmmmm _momsssss erkek❤️ 25 Haziran gözüküyor şu an, hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah
cauuv1 minikmucizemmmmmm benimde erkek 25 haziran gözüküyor hemde nikah tarihi🥰 ama planlı sezeryan olcak haziran başı gibi tahminim
Esmeh _momsssss bizimde uygulamaya göre 8 haziran gözüküyor ama mayısın sonu da olabilir diye düşünüyorum 🫠
Nurdan1604 _momsssss heyecanlı ve sabırsızım 🥹💕 24+6 olduk gece 12 itibariyle 25 haftalık olacağız 💓🥹 minik kızımı heyecanla bekliyorum benle aynı haftada olanlar bebeklerin kiloları nasıl 🥹