BA9292 1,5 yıl sonra şükür hamile kalabildim, 7 haftam bitiyor doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi Allah isteyen herkese versin. Siz kaçıncı haftadasınız?
Pydnn BA9292 Bende 2,5 yıllık evliyim geçen sene 1 düşük ve 1 kürtaj oldum çok şükür tekrar hamileyim 14 haftalığız henüz cinsiyetini öğrendim bugün erkekmiş kürtajla alınan bebeğimde erkekti Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin🙏🏻❤️
Slakiprtci Pydnn geçmiş olsun bende düşük yaptım kürtajla keseyi aldılar kesem düşmemişti çok zor bi durum Rabbim düşmanıma bile göstermesin bende 1 buçuk seneden sonra tekrar hamile kaldım bende 21 haftalığım 🫶🏻🤲🏻
ogedag Pydnn Allah bagıslasın🥰 14.haftada belli oldu muuuu. 4d ile mi gördü normal ultrason mu acaba 😍 13 üz biz de
Pydnn Slakiprtci gerçekten öyle çok çok zor bir süreç sizede geçmiş olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah❤️
mervegrk 4+6 ilk hamilelik, keseyi görmek için 5+0da randevu aldım. Hem çok heyacanlı hem çok gerginimm 🤭♥️🙏🏻
1ciftyesilgoz mervegrk ben de 4+5 im kese için cuma gideyim diyorum hem kesin olsun beta da 5 bine çıkmış olur tahminimce 🥲
Patito__ mervegrk bnde kese icin randevu aldim carsamba gunu cnm bende ayni durumdayım sanirim 4.5 haftaligim bnde bakalım ogun kesede netlescek insallah goruruz ♥️
Gln0110 BA9292 ben 3 yıllık evliyim başta düşünmüyorduk, 4.yılımıza girince hamile kaldım. 23 haftalığız
Pydnn ogedag çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallah normalde gördü sonra renkli den de baktı doktor
mervegrk 1ciftyesilgoz ben bugün gideceğim umarım keseyi görürüz🙏🏻 aynı dönemdeyiz yakın hissettirdi :)
ilknurakdogan1 Allah herkese nasip etsin . Sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻 ben 4+4 de keseyi gördüm 6+4 de kalp atışını duyduk şuan 10+2 ve maşallah elleri ayakları ufaktan oluşmuş hareketliydi 🥰🧿 bacak arasında ufak bi çıkıntı var sanki ama 1 ay sonra cinsiyeti net görürüz dedi ☺️