Sunshine123 1garipanne Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 Rabbim tüm bekleyenlerimize hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Dolphin16 1garipanne gözünüz aydın hayırlı olsunnAllahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mihrimahvuslat 1garipanne gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah belirtilerin neydi acaba
Burcum 1garipanne ay hayırlı olsun çok mutlu olduk sizin için😍 ben de bu gün kan verdim 133 çıktı☺️ son adet tarihiniz neydi sizin? 😊
Bebemveben Burcum bende bugün kan verdim adetime 4 gün var 27 çıktı 4 ay önce kimyasal geçirdim korkuyorum birdaha yaşamaktan
Bebemveben Burcum 17 şubat kuzum dün normal test yaptım pozitif çıktı bugün kan vereyim dedim 4 gün kalmış oluyor adetime 27 çıktı değer
Burcum Bebemveben Çarşamba yeniden kan ver dedi doktor. Bakalım inşallah sağlıkla artar değerlerimiz. Benim de 12 ya da 13 şubat
Happyanne27-12 Kızlar düşük yaptım geçen hafta salı günü beta değerim daha 45 di sizce sıfırlanmışmıdır bir haftayı geçti
Aysel_krdg Happyanne27-12 bunu kan tahlili yapmadan bilemeyiz canım bende düşük yaptım geçen hafta pazartesi 60 dı bu hafta da baktırmadım sıfırlanmıştır diye düşünüyorum
Aysel_krdg Happyanne27-12 bende aynen öyleyim canım vermicem büyük ihtimalle sıfırlanmıştır gebelik testi varsa yap yanında ordan anlarsın yada Ovulasyon testi yap pik değilse sıfırlanmıştır