CmreKsidar Tekme atmıyor ama hareket ediyor ayağıyla ittiriyor yada geziniyor ama tekmesi yok normal mi ilk hamileliğim olduğu icin herşeye korkuyorumda. Suyumda az bayadır acaba sıkıntıda mı diye korkuyorum.
aseldurununannesi_ CmreKsidar aynıyız canım bende 35+6 aynen tekme atmıyor ama kıpır kıpır hissediyorum kolu bacağı oynuyor yeri daraldığı için büyük ihtimalle
Summerwine CmreKsidar korkma canım hareketler azalıyor git gide.Bir de kilosu falan yerindeyse yer dar geliyor
CmreKsidar Yarenylmz zaten çok hareketli bir çocuk değildi de en azından arada tekme atıyordu bir iki gündür geziniyor ayağıyla ittiriyor ama tekmesi yok acaba suyum daha da mı azaldı da sıkıntıda diye düşündüm. Teşekkürler 🌸
CmreKsidar Gamzer hareket varsa sıkıntı yoktur demi suyum az olduğu icin dahada azalıp sıkıntıya mı girdi diye düşünmüştümde. Teşekkür ederim 🌸
Gamzer CmreKsidar Sanmıyorum suyla alakalı bir durum olduğunu canım haftan baya ilerlemiş artık yeri çok dar. Ama için rahat etmezse doktoruna da Bi sor kuzum🧡
Esraliiii CmreKsidar 20 kere hareket ederse sıkıntı yok bizimde daha hafif titriyor ama hareket hissediyorum
CmreKsidar Gamzer cumartesi gittim doktoruma suyu iyi doğum zamanını bekleyecek demişti ilk defa ama ben yine mi azaldı dedim. Teşekkür ederim 🌸
CmreKsidar Esraliiii o kadar hareket ediyordur ama iste tekme hissetmeyince ilk hamilelik acaba sıkıntıda mı dedim teşekkür ederim 🌸
Hazalert CmreKsidar 36+3 benimde öyle canım hareketini hissediyorum ama eskisi gibi sert tekmeleri falan olmuyor artık
CmreKsidar Hazalert valla şu platform olmasa doktora telefon sapığı gibi yazıp durcam sanırım teşekkür ederim ☺️🌸
yagizegemom CmreKsidar yeri azaldığı için 🐣 bende hissetmiyorum tekmelerini sadece hareketlerini hissediyorum dün acile gitmiştim doktora sordum artık normal hareketini hissetsen bile yeter dedi 🐣
Hamidevahap CmreKsidar yeri daraldı artık annesi bende 35+2 yım korkma benım ıkıncı olxak kızım hıc ama hıc hareket etmezdi
CmreKsidar Hamidevahap benim kız da bi tuhaf birgün hareketli iki gün nazlı o yüzden hep tetikdeyim 🌸☺️
Tdemirol CmreKsidar ben de 35+1 tekme nadir daha çok kıvrilma hissediyorum, hareket varsa sıkıntı yok 👍🏻
CmreKsidar Tdemirol evet öylede 3 aydır suyum az korkuyorum acaba iyice azaldı da mı tekme atmıyor demiştim ama herkesin öyleymiş ☺️🌸