Pamuk minikmucizem__ önemli olan 48 saatte 1 senin 2 kere 48saat dolması lazımdı Allahin izniyle doktora gir bakalım ne diyecek.. Benim bu seferkinde bazen az arttığı zamanlar oldu
minikmucizem__ Pamuk anladım canım. Hayırlı haberler alırım Allahın izni ile amiiin 🤲🏻🌸dua et canım bana.
minikmucizem__ Pamuk canım ben muayene oldum. Çok şükür kese gözüktü. Progestana devam et dedı. 10 gün sonra gel bebek ve kalp atışı için dedi
minikmucizem__ Pamuk evet yaaa çook sagol canım benım ya çok iyi geldın bana neden bılmıyorum ama çok kanım ısındı sana☺️☺️
minikmucizem__ Pamuk ama bana sadece ilaca devam et dedi onun harıcınde yat dinlen faln demedi bende unuttum sormayı nasıl hareket etmelıyım acaba
Pamuk minikmucizem__ kanaman olmuş sen yinede yat dinlen fazla iş yapma Diğer yazdiginada gelirsek sende kendimi gördüm okudum çaresizce insanların kötü hikayelerini araştırıp dinliyordun Üzüldüm yazmak istedim😊
minikmucizem__ Pamuk tamam canım bi 10 gün daha dıkkat edeyım bıdahakı muayeneye kadar. Ya 4 sene sonra olunca bide böyle kanama falan olunca çok tedırgın oldum dedim heralde gıttı. Allah razı olsun ıyı kı yazdın ya çok iyi geldın bana.🌸Senın var mı baska çocuk
minikmucizem__ Pamuk yaaa Rabbım o kadar büyük ki ol deyınce olmucak hiç birşey yok elhamdulıllah canım ya. Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın 🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bernnnaaaa Elifff7272 düşük riski olan biri kanaması oluyor buraya yazıyor vallahi aklım almıyor ya burada normal deseler gitmeyecek misin doktora
Elifff7272 Bernnnaaaa zaten şuan hastanedeyim sadece bilgi almak için yazdım ayrıca burda istenilen yazılıyo.
Sengul-9798 Elifff7272 direk doktoruna git iğne yaptırır ve progestana başlatır bende de aynısı oldu 4 haftalık iğne verdi ve progestana başlattı burda çözüm bulamazsın ciddi bir durum ihmal etme doktora gitmeyi .