Narinsuu Kızlar butiklere bakyrm aşırı beğendiğim şeyler oluyr ama alamayrm doğumum Haziran başı Mayıs sonu görünüyor. 13 kilo aldım bile. 27 haftalığım. Ne kadar sürede verebilirim bu kiloları acaba alsam kıyafetleri giyebilir miyim bilemiyorum ki
Dilsay Narinsuu Bizde 27+2 yiz 6 kilo aldim ama 1 bucuk ay oncesine kadar da 1 kilo almistim 1 ayda 5 kilo aldim hizla kilo almaya basladim 🥹
hayalperest2310 Narinsuu 38 haftalık 11 kilo aldım verilir herhalde ya sağlıkla doğuralım da pek takmıyorum🥰
Mysmrt Narinsuu 16 kilo almıştım normal doğum yaptım iki hafta önce. 7 kilom doğumda gitti iki kilo da bu iki haftada gitti. Merak etme zaten uykusuzluk yorgunluk emzirme derken hızlı gidiyor kilolar e bir de hareket edersen mis olur
Daisy0000 Narinsuu Benimde milyon tane kıyafetim var ,zayıflamaktan başka çarem yok aynılarını almaya kalksam milyarlar harcarım 😅Sırf tekrar onlara girebilmek için hırs yapar zayıflarım huyumu biliyorum 😂
Dilsay Zehross03 Pek fark yok valla ilk aylar daha az yiyordum tabii ki ama suanda abartili istah yok bende
Dilsay Daisy0000 kiz zaten cok degil ama 5 ayda 1 kilo aldim bu ay sadece 5 kilo😂Hizla almaya basladim sorun o😂
Edafmo Narinsuu verdiği im kilo tahminen doğum kilosuydu o yüzden çabuk gitti çünkü kalanı kaldı gram aşağı inemiyorum 😂😂
Sadiyes Narinsuu aynı zamanda doğum yapacağızzz inşallah hemen veririz. Ben dengeli beslenip yürüyüşümü aksatmamaya çalışıyorum ama her geçen gün birazdaha zorlaşıyor 🥹
Dilsay Zehross03 ay insallah kuzum ya zaten aliskin degilim kiloya garip geliyor simdiden agirlastim 🥱3 ay var dogumuma heralde o zamana kadar tombik bir fok baligi olabilirim🦭