Azra41 Esraliiii anam ben 2. Yi doguramam zaten 😄 anamla kaynanam kavga eder kesin ben bakicam diye diğer bebeğe 😄
Mommm03 Azra41 bende yüzyılda doğum yapacağım nasıl siz mi çağırıyorsunuz fotoğrafçyı o mu gelio ay bn söylemeye utanırım yaa nasıl çalmş
Azra41 Mommm03 giz sen nrrden biliyon yüzyılda doğum yaptığımı 😄 bizimki kuzum yoğun bakımda kaldigi için 8 gün sonra çıktı kontrole götürdüğümuzde çektirdik 🥰 ama tabi odaya geldikten sonra siz geliyorlar kendileri odaya tabikide.
Ozum12 Esraliiii ben hamileyken 4. Ye hamileydiniz yanlış hatırlamıyorsam şuan 5. De yine burda olduğunuzu gördüm maşallah canım 😂Allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah neyle korunuyorsunuz yanlış anlamayın lütfen 😅
ENU Esraliiii bizde 39+0 olduk kızımla 🤰🏼 her ne kadar göbeğim aşağı düşmesede kavuşmaya az kaldı inşaallah 😅🥰🤲🏻
Esraliiii ENU sizinde aşağıda gogis altiniz boş kız bebeklerde bu düşme çok az oluyor ben o haftalarda sizden daha yukardaydi kizim
Ozum12 Esraliiii inanırmısın bizde hem prezervatif hem onu kullanıyoruz ama ikinciye hiç hazır değilim Rabbim sana güç kuvvet versin bacım 😂💖
Esraliiii Moon_light dbdhhdd yok yok 5 diemeyede utaniyirm millet şaşkın şaşkın tepki veriyor birde Trabzon’da herkeste var 10 çocuk şaşırıyorlar
Esraliiii Balbebek012 32 diğer cocukalrın büyüdüler bu kızım minik daha valla anlamadan büyüdüler diyebilirim