Esraliiii Mommm03 ya sizinde baya baya inmiş artık bebek bekletmez inşallah sixde fitsiniz tüm hamile arkadaşlar çok güzel
Esraliiii Azra41 ya ne güzel bende hep hamilelikten sıkılmıştım dndbdbdd bu ne yaman çelişki çok kısıtlanmış hissediyorum kendimi ağrılı zor geçmedi cock şükür
Bulbulyuvasi Esraliiii HASHDHAKDJWKDKWFJ abla bu nasıl yorum ya kahkaha attım verme selamı sabahı kes eniştwyle skansakn
Denizegeabioluyor Senayl34 surekli bebegin kilosunu sorup duruyorlar acaba zayifmi diye 😀 annem bile yemekmi yemiyosun sen cocuk zayif kaldi kesin icerde dedi dusun 😀
Senayl34 Denizegeabioluyor gitme bir yere otur evde ben çocuğu besliyormuşum çocuk kilo alıyormuş de doktor söyledi de dussunlar
Esraliiii Sakin yok aslinda yaş ilerliyor artık benim bebekelr beni yormadi hiç ama ben yoruldum biraz yoksa bebek bakmak bana göre hamilelikten daha kolay
Mommm03 Esraliiii agzından bal damlıyor ya artııık gelsin yaa 😂 fitmi popoma baksana füze gbı cıkmış 😂😂😂 ikinci gebelik 😂😂
Azra41 Esraliiii benim sıkıntılı hamileliğim vardı zaten erkende geldi bu yüzden 🥹 ama tekrar hamile kalsam risk olucak herseyden uzak dururum 😄
muser24 catandgirlmom biz de 29 haftalığız, benim de göbüşüm kocaman oldu, 9. ayda nasıl olurum acaba
Esraliiii Azra41 evet evde başka bebek olmasa dediğin çok doğru ama mecbur kalkıyorsun ya biraz ara vericeksin ya da biri olacak riskli durumlardw
Azra41 Esraliiii anam ben 2. Yi doguramam zaten 😄 anamla kaynanam kavga eder kesin ben bakicam diye diğer bebeğe 😄