Tazeanneadayi 22+2 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 500gr boyu 25cm sizce kilosu özelikle boyu nasıl sizlerin bu haftada nasıldı
Oznurboluzun Tazeanneadayi 23 haftalıkken benim kızım 578 grm 28 cm de boyuydu doktor iyi dedi ♥️şuan ne kadar olduk çok merak ediyorum 1 hafta sonra kontrolüm bar şuan 29 haftaligiz ♥️😍
Ozlem45 Tazeanneadayi Canim bende 22 haftadayim 19 haftadalikken gitmistim 25 cm 350 gramdı şimdi bilmiyorum
Tazeanneadayi Cansuercan doktorda öyle söyledi benim boyum 1.60 eşimin de 1.74 kisami olacak acaba dedi doktor takıntı yaptım şimdi azmi haftasına göre diye
Gnsll Bence normal cunku aynı haftalarda bende doktora gıttıgımde 500 gr haftasıyla uyumlu demıstı gonlun rahat olsun boyu ölcmuyolar sadece kılo onemlı artık
Tazeanneadayi Gnsll kilosu iyi dedi banada doktor ama boyu kisami olacak acaba dedi ona takıldım şimdi
Cansuercan Tazeanneadayi yani sagligi yerinde olsun canm nekadar kisa olabilirki ikinizde 1.55 olsaniz evet dicemde yani boyunizda yerinde doktorun canı skılmış galibaaa
Tazeanneadayi Cansuercan tabikide önemli olan sağlık hepimizin yavruları sağlıklı olsun bende biraz takintiliyim sanırım öyle söyleyince doktor tedirgin oldum gerçi doktorlara bakarsak neler neler söylüyorlar haklısınız
Tazeanneadayi Oznurboluzun güzel haberlerle donersiniz inşallah kontrolden 😊 benim doktor abartiyor o zaman normal demekki
Tazeanneadayi Cansuercan şimdiden belli olmaz herhalde bir insanın gelecekteki boyu dogru diyorsunuz teşekkür ederim 😊
Mela Tazeanneadayi fl kemiği 2 hafta geri dedi ama.bizim geç döllenme zaten gelismese sorun olurdu gelişiyor ama dedi
Tazeanneadayi Mela yakalar inşallah haftasını banada doktor kisami olacak acaba dedi bende gercekten mi yaa deyince uzatirsin dedi
Ozlem45 Mela enteresan canım wala ya herkesin baya farklı ben haftaya gitçem 23 haftalık olcam bakalım be kadar olmuş 😄😄😄