AysimaRavza Kizlar yarin doguma giricem Allah kismet ederse sezeryan olucak buyuk ihtimal belden ama ben en cok sondadan korkuyorum cok aciyomu tecrubeli annelerden yardim istiyorum :(
ada1180 AysimaRavza canım bnde sezaryen olacağım 17 günümüz kaldı bayıldıktan sonra takılıyormuş sordum doktora hissetmiycez yani çıkarkende bişey hissetmiyorsun dedi arkadaşlarım 1-2 saniyelik bişeymiş😊 Hayırlı doğumların olsun inşallah 🙏🏻
AysimaRavza Ne biliyim insan korkuyo ister istemez ya neyle karsilascagimi bilmiyorum ya cok tedirginim :(
Tubabora AysimaRavza yok canım birkaç saniye bişi hissetmiyorsun bile merak etme sağ Salim alırsın inşallah kucağına tatlım 🙏🏻
Acemimum AysimaRavza canım takan kişinin pratiğine bağlı kayganlaştırıcı sürülüyo rahat ilerlerse acıma çok hissetmezsin çıkkarırken zaten balonunu söndürüp cıkarıyolar acı hissi olmuyo kayıp gidiyo
ardengunes Canım ben 25. Haftamda apandisit ameliyatı oldum belden uyusturdular sondayi o ara takmislar hissetmiyosun zaten ama cikartirlar ken acı değilde çok hafif yanma gibi bişi oluyo saniyelik korkulacak bişi yok merak etme 😊
Oznurdeniz Off saçmalamayın ya sondadan korkulur mu 😅😅 o kadar ilişkiye girmişsiniz hamıle kalmısssınız sondadan korkuyonuz 🤣🤣 acıyan bıse yok kı hay allah ya
AysimaRavza Oznurdeniz ya oyle olabilir ama herkesin dusuncesi farkli iste ben aciycagini dusunuyorum korkuyorum haliyle