genannesi Leylakacan34 evet bastordılar hatta kum torbası koydular. Bence genelde olsan spinal de olsan aynınacı biri o anı yaşıyorsun diğerinde görmüyorsun ilk yürüyüş ilk kalkış aynı bence ben öyle düşünüyorum ben ilk spinal oldum evet acı var aman aman ağlayayım yerimde duramayım gibi bir acı yok gülme krizine girdim çok acıdı ama hâlâ güldüm öyle düşünün
Leylakacan34 genannesi yürüyüşten falan korkmuyorum onlar çok şükür rahat geçmişti ama karina basma durumu beni çok korkutuyor😔 ilk doğumuma dair en acılı hatırladığım o andı 🥺
genannesi Leylakacan34 bende hep yürüyüşten korkuyorum çünkü gözlerimin önü resmen 5 6 saniye karardı kan kaybından haliyle 😔
Plnpars Csknaz 3 yıl 3 ay var iki doğum arasında hiç ağrım olmadı.ayni doktor ameliyat etti aynı yerden kesildi tekrar bugün 11. Gün hafif kaşınma hissi dışında his yok ama göbek duruyor malesef 40 ciktintan sonra korse ve contractubex krem e başlayacağım sezeryan izi ve göbeği için
Elifkursun44 Nurgulsennnnn benim kızım 36 da geldi ama doktor dedi bu hıc 36 gıbı değil masallah dedi kuvezde tutmadı ben adet tarıhlqrı hesabımda yanlışlık yaptım heralde
DeustchBurcu Nurgulsennnnn herkes başka bişey yazıyor çünkü herkesin hikayesi farklı, ben genel anestezi oldum ilkinde, 3 saat sonra özgür irademle yürüyüp ertesi gün taburcu oldum, 2.yi de genel anestezi istiyorum