kubiko__ Kızım olursa Duru ismini koymak istiyorum. Eşimle ilk sevgili olduğum gün gece rüyamda görmüştüm kızımız olmuştu Duru diye seviyordum. Anlamı bende büyük o yüzden. Hiç duru adında bir tanıdığım yok tanıdığı olan var mı nasıl çocuklar merak ediyorum
Mineklc kubiko__ annemin komşusunun torunu var canım yaklaşık olarak 4 yaşlarında heralde.Hala emziyor annesi uyku düzeni falan yok çok perşanlarmış.
Hallerimvarbenim kubiko__ Eşimin öğrencisi var duru gerçekten çok duru bir güzelliği var ve çok asil uslu akıllı bir çocuk
Busece06 Ablamın kızı gerçektende yüzü dupduru ve aşırı özgüvenli çitlenbik bıcırık 😂 bana böyle duru arya azra gibi isimler enerjisi aurası çok yüksek geliyo
Azra41 Busece06 Kızımın ismi Azra Ela 🥰 arkadaşımda bana a harfi çoğunluk olan bir isim koy demişti 🙊
Aysecan06 kubiko__ benim bir öprencimin adı Duru idi. Nasıl hanımefendi bir kız çocuğuydu anlatamam. Aynı zamanla çok azimliydi, kendini bilen, sorumluluk sahibi bir çocuktu. Çok keyif alarak ders çalıştığım bir öğrencimdi.
btllsk kubiko__ Kreşte öğretmenlik yaparken bir çok öğrencim oldu Duru isminde çok akıllı zeki bıcır bıcır oluyorlar 😍😁
adenimm_ kubiko__ benim iki yakın arkadaşımın kızının adı da duru inanılmaz yaramaz ve hareketliler ve inatlar😬😂😂