Babykuzucuk Kızlar 5. Hafta bitti 6 haftanın içindeyim. Öyle aman aman bi belirtim hala yok. Arada sadece kasıklarıma ağrı giriyor. Bide iştahsızlık var. İlk gebeliğim ve herseyde endişe ediyorum. Belirtiler kacıncı haftadan itibaren başlıyor acaba
selinsmother Babykuzucuk ben 4+2 de mide bulantısıyla test vermiştim zaten . Ama keşke belirtim felan olmasaydı 30+3 üm hala bulantı kusma devam
Halimbey Babykuzucuk belirti olmak zorunda değil canım ilk gebeligimde hic belirtim olmadı ikinci gebeligimde çok fazla belirtim oldu
zeynozey Babykuzucuk ilk gebelikte 8-9. Haftada kusmalarla başlamıştı. İkinci gebelik şimdi 5. Haftasında başladı 🥲🥲
Babykuzucuk ArvenMom yani insan ister istemed burda yazılanları okuyunca bendemi bi gariplik var diyor anlamadım
Babykuzucuk Halimbey burda öyle belirtiler okuyorum ki daha 2 3 hafta diyolar bende diyorum bendemi bi gariplik var hiçbişey hissetmiyorum
MuazzezKara_ Halimbey şuan 11 haftalığız midem çok yanmaya başladı normal mi bu gece uyuyamadım ve beraberinde gaz problemi aşırı sancı yapıyor ama kasıklarda sorun yok gibi bende buna güvenerek bebeğim iyi sanıyorum bulantı da devam ayy çok tedirgin oldum
ArvenMom Babykuzucuk herkesin olucak diye birşey yok ki o zamanlar benimde yoktu sonra birden gelip gidiyordu yani sürekli belirti olmadı
Babykuzucuk zeynozey yani sanırım ilk gebelikte gec belli ediyor belirtiler burda yazılanlar benim cok kafamı karıstırıyo resmen stres oldum. Hatta karnımın ağrımamasını bile sorun ediyorum
zeynozey Babykuzucuk ay böyle yapma bu sana eziyet olur anca kanama olmadığı sürece sorun yok tadını çıkart kusmaktan için dışına çıkmasından iyidir 😂😂😂
Feyza4 Babykuzucuk 7 hafta itibariyle kusma iştahsızlık halsizlik yaşadım kusmam 5 aya yakın bitti diyebilirim
Babykuzucuk zeynozey bazen cok şükür diyorum ama o kadar çok ayıldım bayıldım diyen okuyunca ben niye böyleyim diyorum 🙈
zeynozey Babykuzucuk Şükretmeye devam😂😂 Dün bi arkadaşımla görüştük 4 aylık kızı var hamilelikte 2-3 defa kusmuş. Ve başka hiç belirtisi olmamış. Şanslı insanlar var böyle 🥰😂 Çünkü ben ilk oğlumda doğuma kadar kustum.. ne demek kusmak çok çok iyi biliyorum 🥲 evde çöp kovasıyla geziyodum😢
Babykuzucuk zeynozey içim rahatlıyo ya böyle okudukça gerci daha cok cok küçüğüz ama insan yinede bi belirti arıyo kendimi sorguluyorum. Dün oturdum ağladım öyle kendimi sorguladım
Babykuzucuk mminiginannesi10 ay bunları okudukca rahatlıyorum ya dün kendimi cok paraladım. Burda o kadar belirti yazanları okudum niye yok bişeymi oldu diye gittim gebelik testi yaptım bidaha 2 çizgiyi görünce oh be yerinde diye sevdindim 🙈 coo ugrasın sonunda ulasınca insan böyle oluyo sanırım
mminiginannesi10 Babykuzucuk bende öyleydim, belirtim yok diye acile gittim sırf kalp atışını duyabilmek için. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, korkma dua et bol bol ☺️🤲🏻