Feride95 Bende 17 haftamdayim..41 kiloyla baslarim suan 47 kiloyum..ben anca hamilelikd3 kilo aliyorum😂..hatta cok kilo almak istiyorum.insan bir guzellesiyor🤣🤣
Brchkl Myhoney doktorun yalancısıyım 10 cm dedi nereden bilebilirim ben kaç cm17 haftaya yeni başladım 17+1 günlük
Lamiya2 Ben hiç doktora sormadım ilk gebelik olduğu için oda hiç sölemedi kaç santim kaç gram bu hafta gitcem sorcam inşalah 14 haftalığız
UcanHamile 17 haftalıkken 18 cm 180 gr di. 5 gün ilerde gidiyor dedi doktorumuz. 13 haftalıkken o kadar ilerde olanların ki nasıl oluyor anlamadım
Brchkl UcanHamile valla benim ki sizinkine nazaran çok kısa gibi ama doktor hep secde pozisyonunda ölçüyor benim ki ayaklarını uzatmıyor
UcanHamile Brchkl doktorunuz size var popo mesafesini ölçtü büyük ihtimal. Benimde bas popo mesafesi 12 cm di. Bacakları da yarısı kadar olsa 18 cm dedi. Sizin baştan ayağa 15 olması lazım bu durumda kısa değil yani :)
Brchkl Kizlar benim olcumum yapilirken 16 haftalikti bebek 17 haftaligim suan doktor 10 cm dedi boyunda oyle haftalik uzama bekleme.dedi ve internete baktım 16.haftada 10 cm ile 13 cm arası ideal boy diyor
Brchkl EvinG bende internetten baktım normal yazıyor ama zaten bu doktordan hiç memnun değildim şimdi başka doktora geçiş yapicam inşallah o güzel bilgiler aktarir
ebruu30 Htccprz Valla bende kendimden şüphe ediyorum artık yanlış mı hatırlıyorum diye yarın unutmazsam sorcam doktora kaç cm diye
pnargs Brchkl bende 15+4 ye gittim geçen çarşamba cinsiyetimizi öğrenmek için kızçem olacak 10 cm benimkininde boyu bence bir yanlışlık olmalı dediğin gibi 20 cm azbi fark yok sana katılıyorum 😆☺️
Bs45 Brchkl 17+5 iz canım. 2 hafta sonra randevumuz şuan bilmiyorum. Ama 15. Haftada 160 grmdik. Cinsiyetimiz erkek ☺☺ 55 kilo ile hamile kaldım 55 600 olmusum geçen hafta😅🙀