Brchkl Kızlar bebelerinizin cinsiyeti nedir gramı nedir ve boyu kaç cm ve siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar
BuseBasderici Brchkl perşembe günü kontrolümüz 17.haftanın içindeyiz.. Hiç kilo almadım 61 le hamile kaldım hala 61 im😂 Ama bebeğim alıyor kilo 14 haftalıkken 130gr dı
Umutlu2272 18.haftaya girdim ben ama daha bilmiyorum doktor söylemedi 10 gün sonra gidicem doktora.ben 64 ile başladım şuan 68 im sanırım çok almışım🤦🏻♀️
ebruu30 15 haftalıkta 183 gram 20 cmdi şimdi 17 haftalık olduk ne kadar bilmiyorm.. Bende 47 kiloyla hamile kaldım şuan 53üm 🙈
Brchkl bnkmmki 15 hastalıkta 20 cm olması mümkün mü benim ki 17 haftalık olduğu halde 10 cm sanki çok kısa bizim ki 😂
Brchkl EvinG benim ki 16 haftalık iken 200 gram 10 cm idi şuan hala aynı sanki boyu kısa gibi geliyor bana 😁😊
bnkmmki Brchkl bence de ımkansız😬😬😬on cm anca hatta olamaz 13 haftalıkken 7,5 cm ıkı haftada ıkıye katlanamaz😁
Ecearya Geçen cuma ölçüm yaptı 20 cm ve 150 gram çıktı sizce normal mi? Yoksa ben mi yanlış anladım doktoru. Ama eşime de sordum o da aynısını söylüyor ☺
Brchkl asilsmom çok iyiymiş canım benim doktor yanlış ölçtü herhalde 10 cm olması garibime gitti kilosu 200 gram ama boyu kısa secde pozisyonunda ölçüyor hep adam akıllıca bir şeyde demiyor bide ben 17+2 gunlugum
Brchkl HandeAnne bilemiyorum ki benim ki kısa geldi bana 😂benim kide kız bana çekmemiş demekki baba kısa 1.68 boyum var bir kız olarak 😂 babada erkek olarak benle aynı boyda