Mertinannesi0690 Ebrualan ya bendede var üstelik hamilelikte çıktı 36. Haftadayim meme hep dışında ağrı sızı çok değil ama normal doğum olacağından korkuyorum doktorum sorun olmaz doğumdan sonra tedavisini alırsın dedi ama yinede korkuyorum
Yagmursnr @Ebrualan ay evet bendeee 37+3 olduk ve ilk defa böyle oluyo meme olmuş çok mutsuz ve çok korkuyorum inşallah bilgisi olan vardır.
Ebrualan Yagmursnr benimde 3 tane birden meme olustu normal dogum yapacam ve agridan yere göge sigamiyorm 😤😤
Yagmursnr @Ebrualan şuan seni o kadar iyi anlıyorum kii aynı durum bendede var bebek bir yerden baskı yapıyo bı yerden ağrılarım var. Gerçekten çok yoruldum
Ebrualan Son gunler gecmek bilmiyo rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ama basura bi care bulmamz gerek bu sekilde sezeryan veya normal dogum yapilmaz
Gse2 Yagmursnr Ebrualan arkadaşlar merhabe bende daha 8 +2 detım çatlak olusumu ıcın ne kullanbılırız
Ebrualan RuyaKuzey2534 ya ben bi kac bse uyguluyorum hala faydasini goremedimmm sirkeli su mikroplari öldürüyoms diye pamukla sürüyorum ilacta kullaniyorm ama bana mısın demiyo
Yagmursnr @Kevser_unall normal doğumda ılınınca problem olur diye biliyorum ben ama sezeryan hakkında bilgim yok.
Gul12345kadr Bende de ayni sorun oluştu öncede vardı ama çok küçük tu hiç acımaz ağrımazdi 35 haftadayim şuan birden büyüdü ve çok acımaya başladı doktoruma söyledim fitil ve krem verdi bide ılık suya oturmamı söyledi
Ebrualan Gul12345kadr evet bnde sicak suya oturuyorum kisa sureli agrisi cok kotu hangi ilaclari kullaniyosun cnm
RuyaKuzey2534 Ebrualan ya şimdi benim o var birde sağ bacağımdan vajinanın en alt tarafı var ya orası varis olmuş ya şişlik var. Şimdi normal yapıcam ben inşallah ama acaba hem popo hem vajina ikisinde hasarlı bi bakalım doğum doktoruma gidince sorcam.
Gul12345kadr Yagmursnr kortos kremin adı birde fitili var çok sıcak olmadığı sürece sıkıntı olmas sanırım ama yine siz doktorunuza danışın
Kevser_unall RuyaKuzey2534 ablamda da varis vardı o bölgede doktor normal doğum için onun bi engeli olmaz demişti
Yagmursnr @Gse2 ben bio oil kullandım şükür çatlağım olmadı. Ama ilk haftalarda kullanmamıştım karnım çıkmaya başlayınca kullandım.