YusufKereminAnnesi Merveersoy laf aramızda bizimkide belli değil daha çok minik ama benim ilki erkek olduğu için bir hevesle kıza odakladım kendimi şimdidende adını koyayım istiyorum Daha 6 haftalığız halbuki 🤗
YusufKereminAnnesi [bilinmeyen] vay ne güzel seviyorsun demek kayınvalideni tebrik ederim Bende severimde ismini koymak hiç aklıma gelmedi
YusufKereminAnnesi nzngk duru var yakınımda ela da var Eliste yabancı isim gibi geldi banA ama tşk ederim 🌷
YusufKereminAnnesi maviianne çok hoş isim teşekkür ederim daha 6 haftalık hamileyim ama ilk bebeğim erkek olduğu için tamamen kıza kurdum kendimi inş olur hayırla tabi 🤗
Rabia88 Öncelikle anlamının ilerde kızınızı utandirmayacak dalga gecilmeyecek olmasına dikkat edin bir çok isim Kur'an da geçiyor diye konmasına ragmen anlamsız Aslı Defne Zeynep Elif Miray
EbruEgemen1123 Ben Aylin Yade İnci Beren Düşünüyorum Dilara, Öykü, Işıl, Selen, Yasemin düşünülebilir 😊
EbruEgemen1123 Bende net olarak şu diyemedim. Ebru Egemen Beren olarak üçlü güzel oluyoruz sanki ailece 😂 bi yandan Aylin kimseden duymadım. Anlamı hoş bilindik sade modern bi isim bence bu aralar tercih edilen isimlerden farklı en azından. İnci ismini çok seviyoruz ama tek koymak istemiyorum. Yade alyansımın içinde yazıyor model kodu gibi birşey farklı sade ve anlamlı geliyor. Kombinasyon yapmak istiyorum bu isimlerden en kötü ihtimal. Neyi neyle birleştirsem yardım lütfen banada 😊🙏🏻