Elifff21 Ebruemre007evt var vala alamıyorum korkuyorum yüzüm gözüm kabarıyor kaşınıyor 10gün çektim gören herkes eşinmi dovdü diyordu o derece geldim biraktım artık
Gamzeobt YusufKereminAnnesi benim yavrum gökçe duru olcak yada meltem duru durumuz kesinde yanına birsey ekliyvz
YusufKereminAnnesi maviianne çok hoş isim teşekkür ederim daha 6 haftalık hamileyim ama ilk bebeğim erkek olduğu için tamamen kıza kurdum kendimi inş olur hayırla tabi 🤗
Tubacaglar Benimde kizim olcak ela derin dusunuyoruz sizede fikir olabilir birde alya erva eylül bunlarda var benim esim begenemedigi icin ben dusunemedim bile 😊
Dmtozcy38 Kizimin adini Hümeyra ada koyacagim ama cevremde arkadaslar elizan .. eylul elif miray koydular
YusufKereminAnnesi nzngk duru var yakınımda ela da var Eliste yabancı isim gibi geldi banA ama tşk ederim 🌷
Merveersoy Henüz cinsiyeti belli değil bizimkinin ama kız olursa defne mina ya da duru istiyorum😍aslında çok fikir var aklımda😂 yazayım bari belki fikir olur 🤗 Ceylin ikra Hira Öykü Buglem Derin Ecrin Erva
YusufKereminAnnesi Merveersoy laf aramızda bizimkide belli değil daha çok minik ama benim ilki erkek olduğu için bir hevesle kıza odakladım kendimi şimdidende adını koyayım istiyorum Daha 6 haftalığız halbuki 🤗