Songlkirnk Ayfer- bende bu uygulamadan başka biri aracılığıyla öğrendim nisan ayında gidince şahsen sorucam tabikide , filiz erdoğana gidiyorum ve aşırı memnunum doktorumdan çok ilgili doğum ücretide sezeryan 12 diye biliyorum ben
Ayfer- Songlkirnk ben de filiz hanıma gidiyorum gerçekten çok güleryüzlü bi doktor. İnşaallah doğumlarımız da güzel olur 🙂
Songlkirnk Ozge818 anladım siz ne olur ne olmaz bir orayada randevu bakın diyorsunuz ben hep mhrs sistemindeyim ama bulamadım bir türlü talepte açamıyorum
Songlkirnk DuyguAsel inşallah güzel bir doğum olur hangi doktora gidiyorsunuz kontrole ben sizden doğum yaptığınızda detay bekliyorum rica etsem 🙏 odanız nasıldı doğumunuz nasıl geçti hemşirelerin ilgileri nasıl olucak çok meraklıyım şimdiden teşekkür ederim 🧡
DuyguAsel Songlkirnk amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 benim doktorum doçent özgür bige. Tabi yazabildiğim ilk fırsatta yazar bilgi veririm ama benim eşimin çoğu arkadaşı orda çalıştığı için ilgisiz kalacağımı sanmıyorum 🙏🏼🙏🏼
Songlkirnk DuyguAsel ya illaki ilgi olur diye düşünüyorumda temizlik açısındanda merak etmiyor değilim çevremdekiler yok eski hastane yok pis deyip kafamı kurcalıyor ama önemli olan doğum yapan birinden öğrenmek olucak benim için
DuyguAsel Songlkirnk ben kısa bi süre önce bel ağrısı için gittim star medicaya ve 1 gece kaldım serum taktılar idrar yolu enfeksiyonum için. Hiç bi pislikle karşılaşmadım nevresimleri banyosu tuvaleti eşyaları gayet temizdi 1 geceyi geçirebileceğimiz temizlikteydi yani heryer
DuyguAsel Songlkirnk doğumum çok şükür çok güzel geçti dün 17.14 te aldım kızımı kucağıma hemşirelerin ilgisi herşey çok güzeldi çok şükür toparlıyorum🙏🏼🤲🏻 🧿
DuyguAsel Songlkirnk herşey gayet güzeldi ve temizdi gelen misafirlerden dolayı kirlendiğinde söylüyosunuz hemen heryeri değiştirip siliyolar
Songlkirnk DuyguAsel birde bazı hastanelerde bebeği koydukları yeri kendileri süslüyorlar kurdele vs ile bu hastanede nasıldı süslümüydü nasıl gözüküyordu görsel falan varya ya da bilgi çok iyi olur ona göre dekorasyon düşüneceğim 🙏
Kubrarmz Bizde inşallah kısmetse temmuzda Star’da yapicaz doğumu . Kızlar bende bunları merak ediyordum iyi denk geldi . 😅 Songlkirnk DuyguAsel
Songlkirnk DuyguAsel DuyguAsel merhabalar odanın büyüklüğü nasıldı acaba bebeği koydukları küçük beşik tarzı şey süslenmişmiydi kendiliğinden bazı hastanelerde kurdeleli falan oluyrmuşta direk
Nazli-17 Ozge818 Merhabalar bende özele gidiyorum hatta klınik olarak eşim doğum için devlete gidelim diyor 23. Haftadayım acaba kabul ederlermi bilmiyorm ve devlet hastanesnden hiç haz almıyrm resmen işkence gibi geliyr
Ozge818 Nazli-17 hiç bilmiyorum sabah saat tam 10:00 da e nabızdan Gırıp alıyorum 15 gun sonraya ılla cıkıyor bı kac gunluk takipte buluyorum deneyın sansınızı ıstersenız
Nazli-17 Arzum_87 çetin bey star hastanesine geçmiş bugün ordan mesaj geldi bana muaneleri açıldı diye