2022Mom2022 Kızlar dün normal doğum yaptım dikişlerim var az önce pede ip gelmiş uzun hemde sizdede hemen geldimi bide batikon sürdünüzmü
Eldgrn 2022Mom2022 o kadar çabuk düşmez canım ip Normal şartlarda doktora gittiğinde sorabiliyorsan en kısa zamanda sor yine sen bir muayene etsinler kontrol etsinler benim 4-5 gün sonra İpek eksilmişti yani yeni yeni düşmeye başlamıştı şuan hala var 1 tane
2022bebeki 2022Mom2022 5 güne yakin baticon sürdüm. Sonrada bepanjel merhem sürdüm 1 haftada düştü hemen gelmez kaynamasi gerekiyor. Bence doktorunuza danışın
xilda Merhaba, sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 💕 konudan bağımsız sormak istiyorum, doğumunuz kolay geçti mi? Kaç dikişiniz var ve hareketinize vs engel oluyor mu? Ben bu kesi işinden biraz korkuyorum da 🥹
2022Mom2022 xilda şükür korktuğum gibi olmadı ilk gebeliğimdi dikişler bir gün sonradan tabi biraz acıyor hareketlere maalesef engel artık ne zaman iyileşirse 🤲
Maksude 2022Mom2022 hastaneden çıkarken kontrol etmedi mi doktorlar? Benim ilk doğumumda ertesi gün elleriyle bakmışlardı. İp gelmesi erken cidden ama belki fazlalıktır o yüzden gelmiştir hemen korkmayın. Benim dikişler açık gibi duruyordu ona ragmen iyileşti ilk doğumumda.
2022Mom2022 Maksude kontrol ettiler kuzum eve gelince farkettim bi tane uzun vardı pedde aynayla baktım normal görünüyor ama kimide demişki kopsada hertürlü kaynar o et diye bilemedim inan bu ağrının içinde bi daha gidip baktıramam canım çok yanıyo napıyım Allah büyüktür
tubimom 2022Mom2022 niye geldi ki o kadar çabuk evet bende sürdüm bir hafta fln sonra idrarda daha çabuk iyilestiriyor ip çabuk gelmiş ya
2022Mom2022 tubimom fazlalık falan olabilir diyolar baktım açık yer yok gibi valla gidemem Allah’a emanet artık🤣
umena 2022Mom2022 evet yaa erken doğum sıkıntın vardı Arada aratıp bakıyordum 😬 duamaydın 💕 sağlıkla büyüt bana da dua et bizde 36+4 oluyoruz gece