Summerwine Nur4400 ha sizinki baya erkenmis biraz zaman geçsin sizinde kafanızda bir şeyler oturur doktorunuzda bilgi verir.
selinsmother Gizzgzz bodozlama doğuma gitmemek lazım ya nefes egzersizleri var sancıyı nasıl karşılamalıyız hepsini anlatıyolar devlet hastanelerinde gebe okulu da oluyor ben katıldım umarım işe yarar 😂
Gizzgzz selinsmother valla plates topunun üstündeydi bildiğin ikinci gebeliğiydi bilmiyorum acayip gözüm korktu üçüncüyü ne devlette yaparım ne normal yaparım diye ağlıyordu en son :)
TTtutku 35-altinkalp normal diye direttim baktım ha gelcek ha gelcek beklemekten sıkıldım ve iyice ağırlaşınca sezeryan dedim
Summerwine TTtutku şu an bende aynı moddayim ya 1 hafta kaldı yarın kontrol var bı taraftan diyorum geç sezeryanı ol her yerlerim ağrıyor çünkü🤣
busragil Nur4400 sezaryenden deliler gibi korktuğum için inşallah normal😁 Vücuduma müdahale edilmesi, kesilme, bayılma, sızlama vs vs düşününce korkuyorum zaten hastane fobisi olan biriyim 🤷🏼♀️
hayalperest2310 Nur4400 tercih kısmını bebeğime izin verdim o nasıl gelmek isterse akışına bırakacm 🥰
Nur4400 hayalperest2310 ya her dogum zor allah hepımıze kolaylık versın üç aylık hamıleyım bu gıdısle kafayı sıyırcan ben sezeryan olıp cıkıyım en ıyısı😂😂😂😂
selinsmother Nur4400 bence 3 aylıkken sezeryan düşünmek mantıklı bende öyle düşünüyordum bi bakmışım 7 aylık olmuşum normale kafam yattı 😂
momyy__ Nur4400 oğlumda hamileyken gönlüm hep normal den yanaydı ama oğlum kordonu boynuna 4 kat doladigi için mecburen sezeryan oldum Allah’a şükür çok da memenun kaldım
Dimplebubu Gizzgzz sezeryan doğum sonrası 3. Günüm orayı kesmeyince karnı kesiyorlar ve dik yürümek hatta yürümek gülmek bebeğe bakmak o kadar zor ki 🥲 7 kat kesi oluştuğu için sızısını söylememe gerek yok 🥺
Gizzgzz Dimplebubu olsun ben razıyım normal doğumda saatlerce sancı çekip bir de dikiş ağrısı çekmek istemiyorum sadece dikiş ağrısı çekmek istiyorum korkuyorum yani normal doğumdan bana göre değil ben sezaryen insanıyım
Dimplebubu Gizzgzz ya tabiki insan kendi karar vermeli çünkü en iyi sen tanırsın kendini 💙 ben sadece yaşadığım tecrübeyi yazdım