lmariel Merhaba kızlar merak ettiğim şey hamileliğinizi ne gibi belirtilerle öğrendiniz? Bir de cinsel isteksizlik gebelik belirtisi olabilir mi, bir haftadır hiç aklıma dahi gelmiyormuş yeni farkettim böyle bi durum yaşayan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden teşekkürler 🥰
KarpuzCilek lmariel merhaba canım benim belirtilerim: kalp çarpıntısı, halsizlik, mide bulantısı ama hiç kusmadım, uyku hali idi
Gizzgzz lmariel yumurtlama sonrası bitmeyen kasık ağrısı adet sancısı gibi sancı ile hemen anlamıştım
Alif63 Ben de göğüslerde hassasiyet tek vardi ama tsstlerim negatifdi taa ki kanda çıkana kadar😃 6 haftadan sonra uykuma isteği mide bulantısı baş dönmesi başladı
kardelennn1 Gizzgzz Bende de aynı şekilde yumurtlama dönemi vs . ilişkiye girdik düzenli olarak kasık ağrısı akıntım ve ilişkiye girmeye isteksizlik var başka bir uygulamaya göre bu ay içerisinde hamile kalma ihtimalim yok
Fatimetncr Ben düğüne gidecektim korse taktım göbeğim gitmiyordu korse eskidi diye düşünmüştüm 😂 ani kilo aldım belirtim yoktu sadece içimde his vardı ama negatif çıkıyordu taki regl günüm gelene kadar iki gün gecikmem oldu test yaptım silik çıktı iki çizgi
Tgbclk Fatimetncr merhaba benim bugün adet günüm ama tık yok göğüslerim çok şiş ağrıyor tek ve baş ağrısı oluyor sabahları belimde dahil erken gebelik testi yaptım Salı günü ama çıkmadı
Lisaanne Halsizlik aşırı duygusallık göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrılarım oldu canım birde uyku hali 6 haftadan sonra mide bulantıları ve baş dönmelerim oldu
mminiginannesi10 lmariel çok hafif göğüslerde hassasiyet ve aşırı adet sancıısı. Sanki her an adet olacakmış gibi oluyor
Temsi_esma Ara ara midem bulaniyordu,sürekli uyumak istiyordum, regl olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyordu ara ara, göğüs uçlarım çok aciyordu sonra ben ogrenene kadar 6 haftalık olmuş dişi çıkacakmıştı az kalsın yavrumun 🤭🤣🤣
Nrhnyc lmariel evet cinsel isteksizlik oluyo. Adet sancısı, vücut agrıları oldu bende. Takvimden 5 gün sonra test yapmama rağmen direk çıktı🙈
Nesedmrer lmariel bende öyle bişey olmadı sadece çok koyu bir akıntım oldu bide bel ağrım oldu He bide müthiş bir sürekli uyuma isteği 🥰
ilayda_akman Nesedmrer Bende de şuan bel ağrısı ve gögüs hassasiyeti var test yapmamak için zor duruyorum regl dönemime az kaldı şuan onu bekliyorum 🥰
mrssari34 lmariel göğüs hashasiyeti yaşadım sadece rutin kontrolümde öğrendim hamileliğimi 7. Haftadan sonra mide bulantım başladı. Cinsel isteksizlik bende de vardı yani aslında isteksizlik değil ama hiç aklıma bile gelmiyordu
SedaCiritoglu Sadece 1 gün gecikmiştim anladığımda. Bir gün öncesi eşimle birliktelik yaşadım ve regl günüm olmasına rağmen kanama başlamadı ilk şüphem bu oldu. Diğerleri ise regl sancısı gibi kasık ve bel ağrıları ve göğüslerin şişmesi
Ftsyldrm lmariel karın gurultusu ve gaz sancısı 🤭 acayip şekilde baş dönmesi vardı gebeliğimi 4. Haftada tam öğrendikten sonra şuan yani 4+5 iz acayip şekilde göğüs ağrım var sol göğsüme hiç dokunamıyorum o derece normalde evde sütyen takmam ama sütyensiz gezemiyorum şuan 😁🤭
lmariel Ftsyldrm merhaba ben geçen hafta 3 gün boyunca mide yanması yaşadım. Yanma geçtikten sonra benim de karnımda guruldama başladı ara ara oluyor akabinde gaz problemi de oldu. Dünden beri de aha kesin adet oluyorum dedirtecek ağrılar yaşıyorum ama lavaboda hiçbir şey yok bir türlü olmadım 😅 Adetim bugün itibariyle 9 gün gecikti. Bu arada gecikmenin 5. günü test yapmıştım negatifti şu an yapmaya korkuyorum nasılsa yine negatif göreceğim diye engelliyorum kendimi 😬 (normalde gecikmem 2 3 gün olur, en uzun gecikmem 8 ay önce oldu 10 gün gecikmişti sebepsiz, acaba yine sebepsiz mi diye üzülüyorum biraz) A bir de adetim bittikten sonra ilk 20 gün ilişki olmadı bata 10 gün kala 5 defa oldu sadece o yüzden varsa da geç belli olur diye beklemek istiyorum. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama sizce olabilir mi yorumunuzu merak ediyorum 🙏🏻☺️😂