civcivin_annesi Asil_tek üzülmeyin sadece bebeğinizle konuşun, bol bol dua edin. İnşAllah duyarsınız🤲
17papatya Asil_tek ben de tam 7 haftalıkken gittim çok çok küçük olarak kalp atışını duyduk canım erkendir inşallah sağlıcakla duyarsın 🙏🏻
Simayla Asil_tek 7 haftada katından duymadık 8 haftada Altan muyanede duyduk korkma inşallah duyulur doktor daha kücük demişti
Asil_tek Simayla Yorumunuz için çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı iki hafta gitmesem iyi olur öyleyse değil mi çünkü birdahaki üzülmek istemiyorum
Esoo06 Asil_tek bebek kaç mm bısey dediler mi Altan bakınca 4mm üzeri kalp atışı görünür ama daha küçükse zaten görünmez beklenmesi gerekir
Asil_tek Esoo06 milimini hiç söylemedi sadece gelişiminin durduğunu büyümemiş dedi kalp atışın duymam gerekirdi dedi
Asil_tek civcivin_annesi 6 hafta 2 gün canım doktor kesin konuşunca çok üzüldüm kan aldı onun sonucu çıkmış şimdi baktım 58820.2 böyle çıkmış
Simayla Asil_tek korkma allın izniyle ben dediğim gibi 8 haftada bile katından ulturaasonda duymadık bebekten bebeğe değişiyor rabbim bize bağışlar inşallah
Asil_tek zynpksre İki hafta gitmeyi düşünmüyorum inşallah bir sonrakinde duyulur bu muayenemi doktor gelmemi söyledi o yüzden gittim erken
Tansu15 Asil_tek kan sonucun baya yüksek benimde 6+4 de kalp duyulmadı 7+4 de duyuldu seninde öyle bişeydir diye düşündüm 😇