minikmucizemmmmmm bebekveannesiii Etli nohut yemeği Yayla çorbası Yaprak sarma Yoğurt veya salata Ağlayan pasta Yemeğim varken benden mutlusu yok 😂
bebekveannesiii minikmucizemmmmmm afiyet olsun canım ağlayan pastayi yapmadiysan tavsiye vereyim kekinin harcına portakal kabuğu ekle nefisss oluyo 😍 1 hafta da 3 koca tepsi yaptım 😂😂
bebekveannesiii Hilalmvc ee çalışınca öyle olur canım 😊 bizler evdeyiz bulduğumuz her vakti yemek yapmakta kullanıyoruz😂 şagsen ben öyleyim
Baltopu2 bebekveannesiii canım ağlayan pastanın tam tarifi varsa alabilirim?büyük dikdortgen Borcamda mı yapiyorsun
bebekveannesiii cahillesohbetikestim aynen canım benim de buzlukta var buzluğu boşaltmaya çalışıyorum ben de 😂😂
bebekveannesiii kahvesever__ evet bize de aynısını demişti ertesi gün sağlık ocağına götürdüm tekrar doktorumuz antibiyotik ve ventolin verdi nebülizatörü de aldık geçti
bebekveannesiii Gizzgzz miss gibi valla 😂 arada ben de bebekten vakit bulamıyorum dışardan söylüyoruz benim eşimin el becerisi yoktur yemekte
bebekveannesiii Seyma65 önceki gün de ben yapmıştım afiyet olsun canım 😀 patlıcan buzluktan mı marketten mi?