bebekveannesiii kahvesever__ ayy kıyamam benimkinin de hırıltısı vardı acile götürdük hava verdiler sonra da eve nebülizatör aldık ventolin ile 1 hafta kullandık geçti şükür ilerlemeden götürün hastaneye Allah şifa versin inşallah ❤️
Armess_loya cahillesohbetikestim yaaa o zaman çok kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ afiyet olsun canım yarasın şifa olsun ❤️❤️❤️
Eceecim bebekveannesiii Tavuk suyu çorbası, tavuklu nohutlu pilav. Ufak çaplı bir gıdaklama yaşıycaz gibi görünüyor akşama 🫠😂
Hilalmvc Kızlar masallah birden fazla çeşit yapıyorsunuz. Ben bir çeşit yapıp karin doyurma kafasında oluyorum her zaman. Zaten 4te işten geliyorum ne vaktim be de enerjim oluyor
Beigebaby Hilalmvc Çalışınca öyle oluyor bende çalışıyordum bir ara bende o zaman genelde tek çeşit yapıyordum ölmeyecek kadar 😂
bebekveannesiii Hilalmvc ee çalışınca öyle olur canım 😊 bizler evdeyiz bulduğumuz her vakti yemek yapmakta kullanıyoruz😂 şagsen ben öyleyim
Gizzgzz bebekveannesiii bizimki de sürekli yumurta yeter makarna yeter falan der ben de önceden 3 çeşit falan yapıyordum da artık gerçekten halim kalmadı gelip o yapıyor ben yatıyorum sipariş veriyorum :)
bebekveannesiii Gizzgzz miss gibi valla 😂 arada ben de bebekten vakit bulamıyorum dışardan söylüyoruz benim eşimin el becerisi yoktur yemekte