Mhtpflz miray_85 yaa evet sabah kalkıyor mesela 7 30 da uyanıyorum sonra hareketleniyor annesi çalışıyor diye üzmüyor sanırım😂
Emisse Hilalbeby Ahahha aynen benimkide 33+3üz başından beri gece daha hareketliydi şimdi büyüdüğü için gecede hareketlerini hissedip uyanıyorum demekki doğunca da geceler haram bize🤣
Hilalbeby Emisse sorma valla gündüzleri uyuyo çok nadir hissediyorum daha ben 23 haftadayim ama geceleri bangır bangır vuruyo bide kasıklarımda ben hissediyorum daha yukarı çıkmadı rahatsiz ediyo beni
Minis122 Emisse benim 18 haftalik simdiden masallahi var haraketli 30 dan sonrasini dusunemiyorum 🥰😂😂
Hbetus Minis122 bende 18 haftalık hamileyim hiç anlamıyorum hareket ettiğini çok korkuyorum nasıl anlatcam nasıl bir hareket hissi
hayalperest2310 Emisse 37 haftalığım hareketlerde azalma oldu gündüz genelde uyanık hissediyorum gece benle uyuyo😂😂
Lulu02 Eceecim ayy🙈 22 haftalık gebe olan ben iki defa çocuğumun hareketiyle uyandım benim yavrum biraz fazla hareketli sanırım 😅
Eceecim Lulu02 22 de öyle mii şaşırdım. Çünkü o haftalarda damar atması gibi minnacık hissederdim 😬☺️ şimdi bi tekme atıyo gözümden yaş geliyo valla 🫠😂 ama gece hiiç hissetmiyorum cidden
Lulu02 Eceecim yok vallahi canım ne damarı benim serseri oğlum bildiğin tekme atıyor eşim elini koyunca bile hissediyor 😂
elifcicek_07 Tam bugün 31 olduk kesinlikle çok hareketli bir bebek poposunu döndüğünde sadece dışardan çok hissedilmiyor ama bu kezde içeriyi kurcalıyor :) yani kurt gibi birde erkek hiç uyumuyor mu acaba diyorum ya doğduğunda da böyle olursa
Tugceeeeeee1 Mhtpflz 27 hafta bitti benim bende az hissediyodum 28+2 olduk kıpır kıpır bazen çok şiddetli vuruyo bazen vurmayınca rahatsız ediyorum hareketleniyor ama 27. Hafta da çok nadirdi hareketleri şimdi de geceleri resmen gidikliyo beni 😀😀
kupp Anneadayi0404 bnde 21 haftaligim genelde dedigin gibi oluyor ama bence biraz erken birazdaha zaman gecmesi gerek
Eceecim Mhtpflz büyük konuşmuşum az önce ayağı elime geliyodu nerdeyse 😂 uslu dediğim çocuğumu tanıyamıyorum 🫠🫠
Nazlii_i Eceecim aynı vallahi benim çok hafiftir uykum benle birlikte uyanır benle birlikte uyur 😀 çok hareketli ailemiz kalabalık birde sesler yüksektir hep hareketleri çok acıtıyor artık 😀