mucizem___ Edafmo ben de liste yaptım 15 zıbın yazdım kaynanam diyor napıcan o kadar zıbını 3 5 tane yeter dedim kusar bişi olur 15 tane almak lazım 0, 1 almadık ama 0,3 aldık cok birşey fark ediyor mu 0,1 almasak mesela direk 0,3 alsak büyük mü gelir
Edafmo mucizem___ ilk 5-10 gün belki biraz büyük gelir ama sonra 0-3ler olur büyük ihtimalle ama bebeğine bağlı tabii. Benim kızım biraz minik doğdu erken doğduğu için 1 aylık ama 0-3ler çuval gibi geldiği için 0-1 alışverişi yaptım bir daha 😂 iki tane alt üst takım alsan 0-1 ay iyi olur ama çoğunlukla 0-3 daha kullanışlı oluyor
Gozde_cavdar mucizem___ ya zaten hastane cıkıslarını Kırkı cıkıncaya kadar anca gıyıyomus 0 3 aldım bense dıger herseyını daha mantklı
ilzannliy mucizem___ ben mağazada baktığımda arasında enine ve boyuna 1 parmak fark vardı o yuzden 0-3ay tercih ettim hiç yenidoğan almadım
TubaEraslan mucizem___ yav Allahım ya ne kaynanalar vae benmki de her dışarı çıktığında bana zıbın alıyor dedim anne yeter bu kadar daha alma diye ben dedim yani
mucizem___ Edafmo 26+1 günlük olduk kızım 1 kg olmuş bana bir poncik dogacakmış gibi geliyor 0-3 olur gibi ama kilosuna göre son haftada dogru alırım 0-1 😂 teşekkürler
Edafmo mucizem___ minik bir bebişse 0-1 olur. Kızım şuan 50cm 3650kg 0-1ler daha anca tam olmaya başladı😂😂 0-3lerşn içinde kayboluyor
Beigebaby atlasinannesi_ Ben yenidoğan için 5 tane 5li hastane çıkışı , 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım , 6-7 tane tulum 8-9 tane zıbın aldım . Gerisini 3-6 ay tercih ettim
btllsk atlasinannesi_ 8 tane zıbın aldım 5 tane 0-3 ay takım aldım 4 tane tulum aldım 0-3 ay hastane çıkışı olarak ayrı almadım 5 taneden birini giydiririm diye düşünüyorum. Gerisini 3-6 aldım. 0-1 ay hiç almadım galiba şimdi yazanları okuyunca fark ettim 🙈😂😂
Selbus Benim temmuz ortası kızlar ya yardımcı olun lütfen kaç tane nasıl almalıyım yazın ortası havalar baya sıcak olur
Silaaa_2 Selbus ben mayısta doğum yapacağım için ince ve uzun kollu zibin tulum hastane çıkışları aldım ince ama uzun kollu tabi kısa kollularida var biraz daha ağustos temmuz haziran aylarında sıcak olur yeni doğan bebek usuyebilir belki bir kaç tane ince uzun kollu ve diğerlerini kısa kollu zibin hastane çıkışları al 🤗
Ozlem8681 Selbus havalar sıcak olsada yenidoğan bebek terlemez kısa kol veya kısa şort tarrzında birşey almayın bence, bende hqziran sonu doğuracağım inşallah aldığım takımlar genlede yumuşak beşli hastane çıkışları ve 2-3 parça tulum.zıbınları saymıyorum bile.Penye battaniye,Ama müslün örtün mutlaka olsun sarmak için onlar iyi oluyor
atamomy Selbus benimde temmuzda doğumum İzmir aşırı sıcak oluyor. O yüzden bol bol zıbın aldım sadece onlarla ilk 2 ayımızı geçirecek gibiyiz(geçen sene arkadaşım da aynı ayda doğum yaptı ondan biliyorum) Bir de zıbın uzatma aparatlarından yaptım büyüdükçe kullanmak için.
Silaaa_2 Daba ben alırken yeni doğan için dedim zaten olur kesinlikle bebeğinize 0 3 aylık ama yeni doğan 0 1 aylık içinde vardır ayni ürün hala satışlarda bu mavi rengi birde su yeşili rengi var aldim aynı model olarak geldi beresi eldiveni yaka önlüğü alti üstü hem çok rahat hem de çok hoş kumaşı da güzel 🤗😇💙
Silaaa_2 Daba grisi ve kahverengisi de var o takımların o sayfada cok güzel ürünler var kız ve erkek bebişler için çok memnun kaldım tavsiye ederim instagramdan o sayfa üstünden sipariş verebilirsiniz ve ordan bu 2 tulumu almıştım çok güzeller
engineermom_ atlasinannesi_ doğum bizde de haziran görünüyor ama ben hep tulum aldım beyaz cıtcıtlıdan da 3-4 tane aldım ama yeter mi bilmiyorum
Gozde_cavdar engineermom_ ben 0 3 aylık herseyı anneme bıraktım o daha ıyı bılır die ben buyukleri alıyorm en kolayı bu sanırm
engineermom_ atlasinannesi_ candyron satıcısından üçlü setten üç tane aldım sıcak havalara denk geldiğinde çok rahat kullanılır sıcakta kundak yapmak bir sorun olabilir pişige isiliğe sebep olmayacak ve sıcak tutacak tarzda kalitesi de çok hoşuma gitti yıkayınca çekmezse bence çok iş görür
Hilalttk16 atlasinannesi_ 3 tane hastane çıkışlarının içinde vardı 0-3 ay 3 tane de ben aldım zıbın 3 6 ay dan 4 tane aldım 6-9 aydan 5 tane aldım şimdilik yeter gibi 🤔
Patito__ atlasinannesi_ bnm anlamadigim ne biliormsnuz sonra alamayacak mi bu millet de sanki birkez alisveris sarti vr gibi nden soruyor :))) hadi yeni dogani anladmda 6 ayi alrsinizda sonradnda yetmesse :))))
daryaost Patito__ sen hem doğum yapcan hem cikip alişvetiş mi yapcan. yetmezse kargo siparş verirse derse onuda bekle yika kurut zaman aliyor
Senayl34 elifcicek_07 canım cinsiyet nedir eğer uyguna verirsen almak isterim herşey o kadar pahalı ki 4-5 parça birşey alabildim dışardan hastane çıkışı vs de yok ortada akrabalara vs soruyorum yeni doğan bebeği olan varsa küçüklerini verirler mi diye
elifcicek_07 Senayl34 tabiki ücretsiz bile veririm ama dediğim gibi kullanmazsak Nisan sonu doğacak oğlumuz çok hep zıbın almışız hiç alt üst uzunu yok ama almalıymışız nisanda daha üşür
Hsb34 atlasinannesi_ ikili takım denilen çıtçıtlı badi ve alt mı oluyor?? Benim temmuz sonu doğum inşallah, doğduğunda çıtçıtlı badi giydirilir mi göbek bağını rahatsız eder mi ki? Yoksa çıtçıt olmayan mı almalıyım yenidoğan için, beğendiğim hastane çıkış setinde de kisakollu çıtçıtlı badi vardı bilemedim