atlasinannesi_ Ben almaya başladım hepsinden ama kaç tane yenidoğan takım kaç tane 3-6 aylık kaç tane zıbın almalıyım yardımcı olur musunuz
Edafmo atlasinannesi_ yenidoğan 0-1 ay üç dört takım yeterli ama 0-3 ayı çok al. Bana hep az al dendi çabuk büyüyorlar dendi evet çabuk büyüyorlar ama kıyafetlerini de çabuk pisletiyorlar. Süt akıyor kusuyor kakası taşıyor derken günde 3 4 kez kıyafet değiştirdiğim oluyor. Doğumdan sonra birkaç parça daha 0-3 ay aldım çünkü iki üç parça için koca makineyi çalıştırmıyor insan yedekli olmak en iyisi. 0-3 ay 20 tane zıbın aldım askılı kısa kollu uzun kollu karışık 10 tane tulum şapkalı eldivenli olanlar var içinde 5 tane de alt üst takım var şuan anca yetşiyor
Aysegoksall atlasinannesi_ yeni doğan ve ilk 6 ayı biraz fazla almışım ondan sonrası için çok alışveriş yapmadım çabuk büyüdükleri için büyüdükçe ihtiyacı olanları almaktan yanayım
Silaaa_2 atlasinannesi_ 6 tane hastane çıkışı 2 si 10 lu 4 ü 5 li takım hepsinin eldiveni beresi çorabı var battaniyesi ekstra da battaniye yazlık kışlık yorganı var 7 tane tulumu var 6 tane zibini var 3 6 aylık giyim kıyafetleri var çorabı beresi eldiveni önlüğü paniği var ayriyetten cam biberonu var 3 tane emzigi var sadece Bornoz ce muslin örtüsü eksik herseyi tam 29+3 üm
Sengul-9798 Edafmo ben 6 tane zıbın aldım 5 tane altlı üstlu takım 2 tanede set olarak hastane çıkışı aldım sence yeterli olur mu daha almalimiyim ?
atlasinannesi_ Edafmo tulum ben pek almak istemiyorum haziran ayında doğacak oğlum onun yerine takım daha iyi olur düşünüyorum sizce almalı mıyım
mucizem___ Edafmo ben de liste yaptım 15 zıbın yazdım kaynanam diyor napıcan o kadar zıbını 3 5 tane yeter dedim kusar bişi olur 15 tane almak lazım 0, 1 almadık ama 0,3 aldık cok birşey fark ediyor mu 0,1 almasak mesela direk 0,3 alsak büyük mü gelir
Merveftm Edafmo 2 tane hastane çıkışı aldım zibinli ekstra 10 taneye 0-3 aldım 3-6 ayda şuan çok az 3 4 tane aldım yaza doğacak olduğum ilçe aşırı sıcak ama yine kapı pencere açık yatıyoruz diye 3 4 tane de uzun kollu zıbın aldım yine de
Edafmo Sengul-9798 sanki birkaç parça daha alsanyi olur gibi canım. Bir iki tane daha takım ve zıbın alsan iyi olur gibi
bebek_firarda 1 tane yenidoğan, 6 tane üç aylık beyaz çıtçıtlı aldım. 6 tane beşli takımı var. 4 tane tek alt pijaması var. Kızım 15 günlük ve yeterli oluyo bize. Zaten iki veya üç gün kullanıp makine açıyorum mecburen. Eğer sürekli yıkayamam diyorsan fazla al ama yıkarım nolcak diyosan yeterli geliyo
elifcicek_07 O kadar çok ki gereksiz masraf etmişim bazı konularda çok pişmanım! Eşim hepsinin etiketini çıkartma yıkamayalım bağışlayalım kalanları dedi öyle yapacağız 🤦🏻♀️
Senayl34 elifcicek_07 canım cinsiyet nedir eğer uyguna verirsen almak isterim herşey o kadar pahalı ki 4-5 parça birşey alabildim dışardan hastane çıkışı vs de yok ortada akrabalara vs soruyorum yeni doğan bebeği olan varsa küçüklerini verirler mi diye
Edafmo atlasinannesi_ tabii o size kalmış ben örnek olarak söyledim🥰 bir yere gidip gelirken tulum daha kolay geliyor bana ama alt üst takım da olur o sizin tercihinize kalmış
engineermom_ atlasinannesi_ doğum bizde de haziran görünüyor ama ben hep tulum aldım beyaz cıtcıtlıdan da 3-4 tane aldım ama yeter mi bilmiyorum
ilzannliy atlasinannesi_ bence alt üst takım daha rahat olur. Hem alt açma da hem diyelim bi yeri kirlendi parça parça değiştirmen mümkün ama tulumda yeni baştan üst giydireceksin ayrıca yaz çocuğu olacak takımların altını kullanabilirsin zıbınlarla ama tulumu kullanamazsın terler. ben o yüzden hiç tulum almadım, kış için 6 aylıklarda geçince almayı düşünüyorum.
atlasinannesi_ Silaaa_2 maşallah çoğunu tamamlamışsın müslin örtü ben 3 lü gördüm trendyolda onu almak istiyorum yeterli olur mu ince kundak battaniyesi de alıcam 3 4 tane haziranın sonu gibi olacak doğumum
engineermom_ atlasinannesi_ candyron satıcısından üçlü setten üç tane aldım sıcak havalara denk geldiğinde çok rahat kullanılır sıcakta kundak yapmak bir sorun olabilir pişige isiliğe sebep olmayacak ve sıcak tutacak tarzda kalitesi de çok hoşuma gitti yıkayınca çekmezse bence çok iş görür
Kubra-2363 atlasinannesi_ müslin örtüyü alabildiğiniz kadar çok alın size tavsiyem benimde yaz bebeği olucak duştayken dışarıda biyere yatırırken altına sermeye uyurken beşiğine yada pusetine örtmeye bebekleri rahatsız etmeyen ince bir yapısı olduğu için diğer battaniyelere eliniz gitmicek bile zaten
Zeyzey055 Elif_Annesi yeni doğdukları.icin kısa kollu.seyler kullanamazsınız haziran 24 doğumlu bebeğim çok çabuk uyuyorlar
ilzannliy Elif_Annesi mayıs sonu haziran başı için hep uzun kollu aldım sadece zıbınları askılı kısa kollu karışık.
Keuzun Elif_Annesi benim doğumum haziran sonu temmuz başı gibi görünüyor ben hep müslin takımlar alıyorum o yüzden
Azra41 atlasinannesi_ 2 tane 10 lu hastane cikisim 2 tane 5 li çıkış vardı yeni doğan zıbın çok fazla almadım 3-5 tane aldım diğerlerini 0-3 ay aldım 3-5 oda 3-6 ay çoğunluk aldım kızım şuan 4 ay 6 günlük 3-6 ay zibinlari bile dar geliyor 😄😂 takım olarakta 3-6 ay aldım hep dönüşümlü olarak zaten hastane cikislarimizi giydik kızım şuan 6-9 aylık giyiyor ama onlarda dar gelmeye başladı 😄