berceste5155 Batbur ben kiloyu hiç dert etmedim sonuçta dünyaya bir can getiriyoruz, bebeğimin sağlığı için normalde de zararlı olan besinlerden uzak durdum ve haşlanmış yumurta yoğurt gibi besinleri çok tükettim abur cubur yemeyince kilo artışıda fazla olmadı
Smlaa berceste5155 ben de oyleyim isteyince çabuk kilo vere biliyorum bı de o yüzden hiç dert etmedim ama abur cubur da yiyorum arada 🤭🤭 canım istiyo napim
Batbur Fadimehizz berceste5155 ah zaten abur cuburlar yok mu 😞 haklısın zararlı olan şeylerden uzak durunca zaten fazla kilo artışı olmaz
Beyzayasar43 berceste5155 evet katılıyorum cipsin tadını unuttum marketlerde satılan tatlıların bağımlısıydim tadını unuttum gerçekten eskidn tatlının üstüne cips koyup yiyen ben şimdi meyve yoğurt öyle şeylerle besleniyorum
Batbur esmanurs41 kan tahlillerimi yaptılar Salı gidicem doktora inşallah onlarda da bir sorun yoktur bakalım
Beyzayasar43 Turgutaykader bak canım stres başlı başına bir etken bende bir düşük yaptım psikolojik olarak bitkindim gerçekten herşeyin en kötüsünü düşündüm çok etkilendim sonra Allaha hep dua ettim hayırlısını istedim sağlıklisini istedim ve hiç ummadigim anda mide bulantılarim yüzünden test yaptım kan verdim bir ayı geçmiştik öğrendiğimde umulmadık zamanda geliyor inan bana dua et Allah’tan umudunu kesme
berceste5155 Smlaa Beyzayasar43 Batbur canımın istediği her şeyden yedim ama tadımlık yedim evde halihazırda bir şeyler bulundurmadım çünkü elimin altında olunca kendime mani olamayıp yerim diye düşündüm bir süre sonra zaten yememeye alışıyor insan eskisi gibi yokluğunu çekmiyorsun
Fadimehizz Batbur Ben abur çubuğu çok seven biriyim hatta abartmıyorum alsam çatlayana kadar yerim ama dikkat ediyorum ya sonuçta biz ne yersek o gidiyor bebeğe vitamin olarak çok nadir çikolata falan yiyorum 😅
Fadimehizz Beyzayasar43 ben de çok şaşırıyorum gerçekten hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim kızım sağolsun💖
Minikmucizemmm26 Batbur boyuma göre ben de kilolu hamile kaldım ve malesef hızlı kilo alıyorum gibi 18 haftalık olduk ne kadar aldım bilmiyorum ama hamileliğimin başında TSH bı tık yüksek geldi onun dışında tansiyon şeker normal geliyor testlerde fakat şeker yuklemesinde ne olur bilemiyorum
Smlaa berceste5155 vala tebrik ediyorum seni benim evim markete çok uzak eşim huyumu biliyo her gün doldurup getiryo iyilik mi yapiyo kötülük mu beli değil 😂😂
Nurdrmz_24 Batbur ilk hamileliğimde 64 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile doğum yaptım şuan 5 haftalık hamileyim ve 67 kiloyum bu sefer çok almamak için elimden geleni yapacağım doktorum günde en az 8 bardak su içmemi önerdi ve gece yemelerini kesmemi önerdi eğer kilo almak istemezsen diye de belirtti şuan böyle devam ediyorum umarım en az 5 kilo alırım bende :)
berceste5155 Smlaa kendine hakim olabiliyorsan ne güzel ben asla durduramıyorum kendimi hamileyken vicdan yapıyordum o yüzden tuttum biraz kendimi ama doğumdan sonra yine saldım. Evimde marketlere yakın çok çok canım isterse hemen inip alabilirim
Smlaa berceste5155 meyveyi çok yediğim için onlara fırsat kalmiyo Allah’tan bı de normalde tatlıya çok düşkündüm ama şimdi midemi bulandiriyo daha çok tuzlu şeyler yiyorum midemi de rahatlatiyo
Nagiss2859 Batbur 81 le hamile kaldım şuan 98 kiloyum 31 haftalık ikizlerime hamileyim ama çok şükür şeker yada tansiyon sorunu yaşamadım
berceste5155 Smlaa ben herhangi bir mide rahatsızlığı yaşamadım hamilelik boyunca beni durduracak bir sebep yoktu o yüzden eve almamayı tercih ettim
Summerwine Batbur 102.5la hamile kaldım 38+6 oldum 25 kg aldım şükür hiçbir sıkıntım olmadı.Gebelik şekerim çıkmadı geçen hafta açlık tokluk verdim yine sorun yok